Ćerka Donalda Trampa kupila posed u najluksuznijem delu sveta

Pitate se šta rade Trampovi? Dok se polovina porodice Tramp priprema za iseljavanje iz Bele kuće, druga polovina se priprema za prelazak u novu i započinjanje nove životne faze.

Svi znamo ko je zauzet poslovima iseljavanja koji će potrajati još neko vreme, ali Ivanka Tramp i Džered Kušner već su odabrali svoj novi dom. Par je kupio posed sa više od 30 miliona dolara vrednog zemljišta na ultra-luksuznom i obezbeđenom ostrvu Indian Creek u Majamiju, zvanom Billionaire’s Bunker!

Par planira povratak na društvenu scenu Njujorka, a koji je bolji način za povratak nego sa prelepim domom na obali i poznatim komšijama (manekenka Adriana Lima i biznismen milijarder Karl Ikan žive ovde)? Za one koji cene privatnost, Indian Creek Village je najbolje što mogu dobiti sa samo 34 domova, oko 42 stanovnika i sopstvenom privatnom policijom od 13 osoba.

Stanovnici takođe uživaju u vrhunskoj bezbednosti, jer lokalne vlasti vrše neprestane patrole oko ostrva, a oružane morske patrole nadgledaju okolne vode. Svi stanovnici ovog otmenog mesta uživaju u pogledu na vodu i luksuzni golf teren sa 18 rupa.

Privatnost je ovde očigledno najvažnija jer je Indian Creek dostupan samo jednim mostom koji čuva kapija. Na svaka tri stanovnika dolazi jedan policajac. Parcela koju su Džered i Ivanka kupili ranije pripadala je pevaču Huliju Iglesijasu i meri 1,84 hektara sa 200 stopa privatne plaže. Verujemo da će i Donald Tramp umeti da uživa kada dođe u posetu…