Bokser Flojd Mejveder kupio je kuću u Majamiju za 18 miliona dolara

Legenda boksa, Flojd Mejveder, ima domove na Beverli Hillsu, Las Vegasu, a sada i u Majamiju. On je upravo potrošio 18 miliona dolara kupujući novu vilu u odmaralištu na obali veštačkog ostrva Palm u zalivu Biskejn.

Flojd Mejveder kupio je novu kuću u Majamiju oko godinu dana nakon što je prodao svoju staru imovinu u ovom gradu. Elegantna trospratna kuća ima stambenu površinu od preko 1.000 kvadratnih metara i krovnu terasu površine 460 kvadratnih metara sa pogledom na okean i gradski pejzaž. Gornja dva sprata imaju balkone sa pogledom na dvorište sa bazenom, spa centrom i privatnim pristaništem koje je pogodno za jahtu od 30 metara.

Osim 9 spavaćih soba i 10 kupatila, moderna vila slavnog boksera ima dosta prostora za pogodnosti poput kućnog bioskopa, teretane i sobe za igre. Široko stepenište i lift povezuju sve spratove, uključujući i glavnu spavaću sobu na spratu sa drvenim podovima i kupatilom sa spa centrom.

Izgrađena pre deset godina, ova kuća nalazi se na prostoru od oko 13 hektara i takođe sadrži četiri garaže i parking za šest automobila za goste.

Jedan od najbogatijih sportista na svetu, Flojd Mejveder je u svojoj bokserskoj karijeri pobedio u 50 borbi i nikada nije izgubio nijednu. Potpuno neporažen, Mejveder se obogatio boreći se protiv Manija Pakijaoa, Oskara De La Hoje i Konora Mekgregora.