Bivši dom pevačice Šer u Majami Biču je na prodaju

Pevačica je u ovoj predivnoj vili živela tokom devedesetih godina.

Vila u kojoj je nekada živela legendarna pevačica Šer, a koja se nalazi na modernom ostrvu La Gors, u zatvorenoj zajednici povezanoj mostom sa Majami Bičem, dostupna je za kupovinu. Vilu koja je izgrađena u španskom stilu 1953. godine pevačica je kupila 1990-ih za 1,5 miliona dolara. Tada joj je ova kuća poslužila kao svojevrsno utočište kada je na nekoliko godina nestala iz javnosti.

Prema informacijama, pevačica je ispunila kuću izuzetnim dekorom u gotičkom stilu. Nakon nekoliko godina, tačnije 1996. prodala je vilu za 4,35 miliona dolara Bariju Švarcu, osnivaču kompanije Calvin Klein Inc. i njegovoj supruzi Šeril Švarc.

Sadašnji vlasnici, kanadski finansijer Džejms Iton i njegova supruga Sesili, prodaju vilu i sada traže 42,5 miliona. Par je proveo skoro dve godine renovirajući vilu, podigavši plafone na nekoliko mesta i pretvorivši natkrivenu terasu u dnevni boravak i trpezariju. Ovo verovatno objašnjava tako visoku cenu.

Glavne karakteristike kuće sa površinom od oko 1245 kvadratnih metara su lučni prozori sa kojih se pruža veličanstven pogled na zaliv. Vila ima prostranu dnevnu sobu, mermerno kupatilo, foaje sa velikim stepeništem i modernu kuhinju sa nameštajem i aparatima u zlatnoj boji. Pored toga, postoji bar u Art Deco stilu sa prilagođenim tapetama.

Pored predivnih enterijera, eksterijeri vas neće razočarati jer podsećaju na luksuzno odmaralište. Ispred vile se nalazi veliki bazen, mesto za odmaranje sa baštenskom garniturom, hidromasažna kada i tuš.

Luxury Experience