Ben Aflek prodaje svoju „momačku“ kuću za 30 miliona dolara

Ben Aflek, 50-godišnji glumac koji je nedavno oženio Dženifer Lopez, zvanično zatvara poglavlje o svom momačkom načinu života...

Aflek je kupio kuću u Los Anđelesu za 19 miliona dolara 2018. nakon što su se on i njegova bivša supruga Dženifer Garner razveli. Neverovatna kuća u Napoli Drajvu prostire se na 1350 kvadratnih metara i nalazi se na prestižnom terenu za golf Riviera Country Club.

Vila u kojoj je Aflek živeo nakon razvoda ima sedam spavaćih soba, devet kupatila i ogromno dvorište. Kuća takođe ima garažu za tri automobila i teren za kolekciju automobila koja uključuje Tesla Model S i Bentley Bentayga, da spomenemo samo neke. Vila takođe ima ogroman bazen, spa centar, kućni bioskop i potpuno uređenu kuću za goste.

Da Ben voli luksuzan način života potvrđuju enterijeri vile. Na samom ulazi nalazi se veliki hol sa istaknutim lusterima, kamin, zasvođeni plafoni i veliki stakleni zid koji se otvara ka mirnom dvorištu. U prizemlju se nalaze vinski podrum, teretana, bar i prostorija za rekreaciju koja se otvara ka prostoru za zabavu na otvorenom.

Na listi agencije, ovaj dom je opisan kao „privatni raj“, a vidimo i zašto. Kalifornijski dom Bena Afleka je zaista predivna zelena oaza. Prostrani travnjak prepun je baštenskih leja i okružen fikusima, što doprinosi potpunoj privatnosti koju kuća ima.

Aflek, čija se neto vrednost procenjuje na 150 miliona dolara, dospeo je na naslovne strane kada se prošlog meseca u Las Vegasu oženio Dženifer Lopez. 

U galeriji pogledajte kako izgleda vila Bena Afleka!

Luxury Experience