Ben Aflek i Dženifer Lopez upravo su kupili mega-vilu od 61 milion dolara na Beverli Hilsu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dirt (@dirtdotcom)

Pronaći kuću iz snova je težak zadatak - čak i ako ste Ben Aflek i Dženifer Lopez.

Holivudski par već mesecima kupuje vilu i čini se da su konačno pronašli veliko imanje na Beverli Hilsu gde će se useliti sa svojom porodicom.

U svim medijima pojavile su se vesti da je poznati par kupio spektakularno zemljište od pet jutara u Los Anđelesu, i dodali još jedan dragulj njihovom rastućem portfoliju nekretnina. Neverovatna vila od 3800 kvadratnih metara prvobitno je bila na prodaju za 135 miliona dolara još 2018. godine, ali je tražena cena kasnije smanjena na 75 miliona dolara u martu. Naravno, zvezde su uspele da kupe rezidenciju u francuskom stilu za 61 milion dolara.

Smešten u zatvorenoj zajednici Wallingford Estates, raskošan mega-dom je ponovo izgrađen i značajno proširen i renoviran od strane arhitekte Gala Ašera. Sve u svemu, kompleks ima ukupno 12 spavaćih soba i neverovatnih 24 kupatila podeljenih između glavne kuće, penthausa za goste od 500 kvadratnih metara, vikendice za domara i stražarnice. Neke od najistaknutijih karakteristika ovog doma uključuju epski infinity bazen, bokserski ring, košarkaški teren sa galerijom za gledanje i sportski salon. Zajedno, Lopez i Aflek dele prilično ludu kolekciju automobila, ali neće morati da brinu o prostoru. Na licu mesta postoji garaža za 12 automobila i dovoljno mesta za parkiranje 80 dodatnih vozila.

Možete pretpostaviti da imanje ove veličine ima i gomilu drugih pogodnosti. Tu je bioskop, podrum za vino i viski i spa centar sa saunom, prostorijom za masažu, frizerskim salonom i salonom za nokte. U eksterijeru, možemo videti ne jedan već dva teniska terena i prostrano natkriveno dvorište od 250 kvadratnih metara.

Poređenja radi, novi dom para daleko nadmašuje imanje Pacific Palisades od 64 miliona dolara koje su kupili u martu. Njihov prvi dom prostirao se na 1600 kvadratnih metara sa osam spavaćih soba, 11 kupatila i imao je teretanu od 80 kvadratnih metara. Ako su čekali nešto bolje, definitivno su to našli.

Luxury Experience