Antikviteti, mermerno kupatilo i kolekcija Dom Perignon: zavirite u vilu u kojoj je Leni Kravic snimio novi spot

Leni Kravic je pre nekoliko dana predstavio novi video za numeru „TK421“, a danas predlažemo da vidimo gde je tačno ekipa koju predvodi ukrajinska rediteljka Tanja Muinho snimila ovaj vrući mini-film.

Kako se ispostavilo, sve je prilično jednostavno: snimanje je održano u Lenijevoj prelepoj vili – „Villa Roxie“ u 16. pariskom okrugu. Ukupna površina vila je 1500 kvadratnih metara, a inače, ime je dobila u čast njegove majke - Roksi Roker.

Muzičar je kupio vilu početkom 2000-ih, ali se u Pariz, prema njegovim rečima, zaljubio još ranije. Enterijer je uradio po sopstvenoj želji i opisao ga kao mešavinu „Majlsa Dejvisa, Iva Sen Lorana i Helmuta Njutna...“. Vredi dodati da je 2006. Leni lansirao Kravitz Design, studio koji se bavi uređenjem enterijera, a to je uticalo i na uređenje njegove luksuzne kuće.

U video spotu, pored atletskih mišića muzičara, vidimo dosta mermera, Swarovski lustera, između ostalih, dela Endija Vorhola i Žan-Mišela Baskijata, vintage detalje Pola Evansa i izuzetne antikvitete. Priča se da muzičar ima kolekciju Dom Perignona u podrumu.

U galeriji pogledajte luksuzne enterijere vile Lenija Kravica i pogledajte najnoviji spot ukoliko niste do sada!

Pogledajte galeriju

Luxury Experience