Amanda Sejfrid prodaje svoj dom u Njujorku

Glumica Amanda Sejfrid je odlučila da proda svoj dom u njujorškom Grinič Vilidžu za 3,25 miliona dolara.

Predratni stan u srcu bogatog predgrađa ima samo dve spavaće sobe i dva kupatila i prostire se na 147 kvadratnih metara. Ovo zvuči prilično skromno u odnosu na ono na šta smo obično navikli iz domova slavnih, ali je ovaj stan jednako zapanjujući.

Dizajnerka enterijera Anabel Seldorf kreirala je kuhinju i trpezariju otvorenog plana, što omogućava nesmetan protok između prostora. Kuhinja uključuje centralno ostrvo, dovoljno prostora za ormariće, kao i vrhunske uređaje. Preko puta hodnika je dnevna soba u kojoj se nalazi veliki kamin koji je okružen klasičnim belim policama.

Prvobitno izgrađen 1928. godine i dizajniran od strane cenjenog arhitekte sa početka 20. veka Emerija Rota, stan se nalazi na četvrtom spratu bloka od 12 spratova koji je 2011. pretvoren iz stanova za iznajmljivanje u luksuzne stanove. Sama zgrada ima 24-časovne usluge portira, uređeno dvorište, krovnu terasu, fitnes centar, dečiju igraonicu i individualne skladišne jedinice.

Zvezda „Mamma Mia“ kupila je stan 2010. za 1,9 miliona dolara i od tada je dobila dvoje dece sa suprugom i kolegom glumcem Tomasom Sadoskim. Porodica se navodno preselila na farmu sa puno životinja i živi u kamenoj kući koja je izgrađena u stilu 1920-ih.

Klikom na galeriju zavirite u unutrašnjost njujorškog stana koji Amanda Sejfrid prodaje za 3,25 miliona dolara.