Alison Hanigan prodaje luksuzni dom za 18 miliona dolara

Alison Hanigan, koja je glumila u seriji „Kako sam upoznao vašu majku“, prodaje svoju prelepu kuću u Los Anđelesu za 18 miliona dolara.

Vila sa pet spavaćih soba i osam kupatila nalazi se na više od 3,25 hektara u Encinu, popularnom području u dolini San Fernando. Raskošno imanje poznate glumice se sastoji od glavne kuće sa tri spavaće sobe, pansiona sa jednom spavaćom sobom, samostalne teretane i garaže za tri automobila.

Serija betonskih, drvenih i staklenih paviljona formiranih od ploča čini kuću, sa galerijskim prostorima koji povezuju različite oblasti kako bi definisali centralno dvorište.

Napolju ćete naći teren za boćanje, teniski teren, bazen i predivne bašte. Hanigan i njen suprug, Aleksis Denisof, ažurirali su pejzaž tokom svog boravka u kući, a okolno drveće, platani, narandže, avokado i palme mogu se videti iz svake sobe.

Imanje poznato kao Sherman Residence, sagradio je 2001. godine arhitekta Piter Tolkin, koji je dizajnirao druga značajna mesta u Kaliforniji, uključujući kuću Sunglass House u Malibuu i restoran Saladang Garden u Pasadeni. Hanigan i Denisof kupili su vilu 2016. za 7,95 miliona dolara.

Uz promene u eksterijeru, Hanigan i Denisof su takođe dodali krovne prozore glavnom domu, dodatno ga osvetlivši. Dok su njih dvoje odbili da komentarišu prodaju kuće, poznato je da su već napustili velelepno imanje.

Pogledajte više slika kuće u galeriji fotografija.