Aleks Rodrigez je prodao prvoklasnu nekretninu u Majamiju za 6,3 miliona dolara

Velikan bejzbola Aleks Rodrigez nedavno je prodao nekretninu u Majamiju za 6,3 miliona dolara.

Transakcija se dogodila samo osam meseci nakon što je A-Rod u aprilu kupio imanje na jezeru za 5,5 miliona dolara. Nekoliko nedelja kasnije, odlučio je da ga proda za 8,5 miliona dolara. U maju je cena pala na 7,2 miliona dolara, pre nego što je imanje prodao u decembru po još nižem iznosu. Čak i sa popustima, Rodrigez je zaradio mali profit od brze prodaje.

Prema izveštajima, ovu nekretninu će novi kupci srušiti kako bi napravili mesta za novu vilu koja će u potpunosti iskoristiti prednosti okruženja obale.

Smeštena na trećini hektara, jednospratna rezidencija izgrađena 1962. godine nudi četiri spavaće sobe i tri kupatila. Nalazi se u srcu dizajnerskog okruga Majamija, na zatvorenom privatnom ostrvu Bay Point Estates.

Sa lokacije se pruža pogled na jezero Sabal i horizont Majamija. Renovirana 1985. godine, vila minimalističkog dizajna sadrži keramičke podove, svetlu kuhinju i dnevni i trpezarijski prostor koji se otvara ka terasi kroz staklena klizna vrata.

Napolju, privatna oaza ima bujno uređenje, bazen i kuhinju na otvorenom.

Bivši igrač takođe poseduje spektakularnu imovinu od 40 miliona dolara na Star Ajlendu koju je navodno kupio sa svojom bivšom, super zvezdom Dženifer Lopez, a takođe poseduje luksuznu vilu na Floridi.