Adriana Lima se počastila novom vilom

Zašto se brojni supermodeli širom sveta trude da dostignu status Viktorijinog Anđela?

Pa, uživanje u životu koji je ispunjen luksuzom i raskošnim domovima svakako je jedan od razloga, a to nam dokazuje Adriana Lima, koja je upravo sebe počastila novim domom. Supermodel je skoro kupila “tranzicionu seosku kuću” vrednu 12 miliona dolara, smeštenu u Los Anđelesu. Ovo sasvim novo imanje smešteno u prestižnom Brentvud delu grada prostire se na oko 750 kvadratnih metara, a uključuje moderne pogodnosti i dekor, poput otvorenih životnih prostora sa visokim plafonima, rasvetom po meri, mermernim podovima i panelima od tople hrastovine.

Ulazna vrata njene vile otvaraju se prema dugačkom hodniku koji pruža savršeno čist pogled na zadnje dvorište. Sa desne strane nalazi se formalni trpezarijski prostor sa barom, dve kuhinje, nameštajem po meri i izobiljem skladišnog prostora. Potom, tu je dnevni boravak sa svim luksuznim elementima koje biste očekivali da vidite, uključujući i mermerni kamin.

Drugi prostori uključuju otvorenu porodičnu sobu sa jarko osvetljenim policama za knjige, kao i glavnu spavaću sobu smeštenu na spratu, iz koje se pruža pogled na zadnje dvorište i zelenilo, zajedno sa balkonom koji takođe igra ulogu kutka za zabavu.

Sve u svemu, njena nova vila poseduje pet spavaćih soba sa privatnim kupatilima, uz zasebnu kuću za goste sa jednom dodatnom spavaćom sobom i kupatilom. Druge pogodnosti uključuju bazen dužine 15 metara sa barom, mesto za logorsku vatru, odeljak za roštiljanje, kućni bioskop, teretanu i vinski ormar sa kontrolisanom temperaturom.

Lima je zajedno sa svojim verenikom, Andreom Lemersom prethodno živela u iznajmljenoj vili u Santa Moniki, a takođe je posedovala višemilionski stan u Njujorku koji je prodala pre nekoliko godina. Na kraju, možemo slobodno reći da ova lepotica definitivno zna da uživa u lepšoj strani života!

Luxury Experience