Adam Levin i Behati Prinslu traže 57,5 miliona dolara za šik kompleks Palisades

Pre nešto više od dve godine, Adam Levin je sada razvedenom paru Benu Afleku i Dženifer Garner platio 32 miliona dolara za prostrano imanje u Los Anđelesu.

Sada, Levin i njegova supruga supermodel Behati Prinslu, žele da prodaju luksuzno imanje i traže 57,5 ​​miliona dolara. Iako je cena za neverovatnih 25 miliona dolara viša nego što su Levin i Prinslu platili za imanje u stilu ranča, par je preduzeo opsežno preuređenje enterijera u saradnji sa Clements Design tokom svog boravka. Takođe su angažovali poznatog pejzažnog arhitektu Marka Riosa da ulepša bašte i vrtove.

Prvobitno izgrađeno i dizajnirano od strane poznatog arhitekte Klifa Meja kasnih 1930-ih, imanje je tokom godina doživelo brojna renoviranja. Prethodni vlasnici su bili Gregori Pek i producent Brajan Grejzer, koji su prodali imovinu Afleku za 17,5 miliona dolara 2009. godine.

Smešteno iza dugačkog prilaza sa zatvorenom kapijom, u najpoželjnijem delu rivijere u naselju Pacific Palisades imanje obuhvata tri strukture na preko 3 hektara zemlje.

Na 1600 kvadratnih metara stambenog prostora nalazi se ukupno 10 spavaćih soba i 14 kupatila, kancelarija, teretana, dnevna soba, trpezarija i kuhinja. Pored glavne kuće, tu je i kuća za goste sa četiri spavaće sobe, kuhinjom i dnevnim i trpezarijiskim prostorima.