Zavirite u ultra luksuzne stanove nove stambene kule Ritz-Carlton na Floridi

Smešten između ostrva Sanibel i Nejpls, Ritz-Carlton je jedan od sjajnih novih dodataka jugozapadnoj Floridi i pušta korene u zaliv Estero novom stambenom ponudom.

Ritz-Carlton Residences, Estero Bay koji treba da bude završen 2025. godine, druga je stambena ponuda brenda Ritz-Carlton duž zaliva i deseta na Floridi. Sastojaće se od dve stambene kule sa 224 rezidencije na površini od 3600 kvadratnih metara, pet jutara otvorenih bašti i objekata nalik na odmaralište. Prodaja je pokrenuta ranije ovog meseca za prvih 112 stanova, a sada imamo prvi pogled na luksuzne jedinice.

Vrhunske rezidencije će gledati na zaliv Estero, Meksički zaliv i marinu Saltleaf, deo novog master planiranog obalnog naselja koje se nalazi na jednom od poslednjih dostupnih delova obale u državi.

Rezidencije imaju od dve do četiri spavaće sobe, a cene se kreću u rasponu od oko 2 miliona dolara. Svaka rezidencija ima svoj privatni ulaz za lift i prostrane balkone do 220 kvadratnih metara, kao i visoke plafone, velike garderobe, drvene podove, privatne skladišne prostore na nivoima rezidencije i još mnogo toga. Stanari su u mogućnosti da biraju između tri šeme boja, a svaka rezidencija je opremljena najsavremenijim uređajima.

Spoljni objekti uključuju tri bazena, dva spa centra, prostranu lagunu sa plutajućim paviljonom, terene za boćanje, ložišta i mesta za roštiljanje.

Unutrašnji sadržaji više su slični nekom dekadentnom privatnom klubu nego stambenoj zgradi. Uključuju prostoriju za viski i vino sa skladištem sa kontrolisanom temperaturom, salon lepote, kartašku sobu i biblioteku, privatnu trpezariju, sobe za spa tretmane, veliki wellness centar sa studijima za pilates i jogu, privatni prostor za obuku i objekte za negovanje kućnih ljubimaca. Za decu, tu su avanturistička soba i tehno soba za tinejdžere, dok se odrasli mogu družiti u kafiću koji služi kontinentalni doručak.

Svi stanari će uživati u uslugama konsijerža, dok oni koji žele da ugoste svoje prijatelje to mogu uraditi u jednom od tri apartmana za goste u okviru kompleksa. Na raspolaganju su i krstarenja čamcem tokom zalaska sunca, dok je u blizini novi teren za golf Saltleaf sa 18 rupa. Za entuzijaste na otvorenom, zaliv Estero je okružen državnim parkovima i rekreativnim mestima pogodnim za vožnju kajakom, čamcem, pecanje i još mnogo toga.  

Kule su takođe u neposrednoj blizini neverovatnih restorana tako da stanarima nikada neće dosaditi da istražuju ovaj obalni region.