Zavirite u šarmantni penthaus slavnog voditelja

I dok možda nikada nećemo dobiti šarmantni smisao za humor Džimija Falona, sada imamo priliku da postanemo vlasnici njegovog luksuznog penthausa…

Stan u samom srcu Menhetna, koji kombinuje četiri odvojene jedinice na tri najviša sprata istorijske Gramercy Park zgrade, sada se može kupiti po ceni od 15 miliona dolara. Prema zvaničnom opisu, stan meri blizu 500 kvadratnih metara, poseduje šest spavaćih soba i pet kupatila. U njemu se nalaze originalni drveni podovi, ramovi prozora i navlake, zajedno sa prozračnom kuhinjom koja je akcentovana širokim drvenim ostrvom, za kojim može obedovati do šest osoba istovremeno.

Glavna spavaća soba, smeštena na najvišem spratu, sadrži sopstveni kamin, bar, krevet za masažu i odeljak za sedenje, zajedno sa dualnim ugradnim garderoberima i dekadentnim kupatilom koje je opremljeno tuš kabinom i kadom. Osim toga, stan poseduje svoj salon, sa opremljenim barom i gasnim kaminom.

Kako saznajemo, ovaj stan je pun tajnih prolaza i istorijskih detalja, i zaista nije ni nalik bilo kom drugom u Njujorku. Verujemo da će veoma brzo pronaći svoje nove vlasnike.