Pogledajte novi penthaus ćerke Bila Gejtsa od 51 milion dolara

Zapanjujući tripleks sa 6 spavaćih soba nalazi se u zgradi zaštićenoj od paparaca sa zajedničkim hamamom i zatvorenim bazenom...

U bajkama princeze žive u palatama. U savremenom svetu, one izgledaju kao ćerka milijardera Bila Gejtsa, Dženifer Gejts, koja je dočekala svoju prvu bebu uselivši se u kuću vrednu 51 milion dolara u Njujorku.

Dženifer Gejts i njen suprug, olimpijski jahač Najel Nasar, preselili su se u prostrani penthaus koji se prostire na 890 kvadratnih metara, koji su kupili od šampiona Formule 1, Luisa Hamiltona, koji je živeo u ovom luksuznom domu skoro šest godina pre nego što se preselio u drugi penthaus vredan 40 miliona dolara.

Trospratno prebivalište mlade porodice krasi pet spavaćih soba, šest kupatila i dva polukupatila. Naravno, daleko je od vile vredne 150 miliona dolara u kojoj su Dženifer i njena braća i sestre, Fibi i Rori Gejts odrasli, ali svakako ima svoj poseban šarm.

Zgrada je prvobitno izgrađena 1883. godine. Mladi i bogati roditelji unuka Bila i Melinde Gejts zauzeli su najviši sprat sa zapanjujućih 340 kvadratnih metara otvorenog prostora. Terasa sa staklenim zidovima koja oduzima dah ima spoljnu kuhinju, prostor za ručavanje, mnogo mesta za sedenje i privatni bazen.

Krunski dragulj otporan na paparace krasi dnevni boravak i trpezarija otvorenog plana. Pogled unutra dokazuje da je dom pogodan za naslednicu Microsofta sa raskošnim glavnim apartmanom sa dva ormara, prilagođenim policama i ugrađenim komodama.

Ostale tri sobe se mogu koristiti kao sobe za goste. Kuhinja je posebno lepa sa ormarićima Christopher Peacock, mermernim ostrvom od Calacatta mermera i vrhunskom opremom.

Sadržaji zgrade uključuju zatvoreni bazen, teretanu, tursko kupatilo i uređenu krovnu terasu od 500 kvadratnih metara.

Najbolji deo za slavne stanovnike je podzemna garaža koja čini stan otpornim na paparace. 443 Greenvich St. je dom nekoliko slavnih stanovnika kao što su Dženifer Lorens, Meg Rajan, Džastin Timberlejk i Džesika Bil, Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli, Hari Stajls, Džejk Džilenhol, the Weeknd i drugi.

Luxury Experience