Otkrijte luksuzne tajne penthausa u Njujorku

Ako ste u potrazi za rezidencijom koja neprimetno spaja klasični šarm sa modernim luksuzom, ovaj penthaus je idealan izbor za vas.

Vredan 5.6 miliona dolara, ovaj penthaus sa četiri spavaće sobe i tri kupatila pravi je dragulj u srcu grada. Veličanstveni penthaus prostire se na dva sprata, zauzimajući deveti i deseti nivo zgrade. Dok ulazite unutra, veliko mermerno stepenište neprimetno povezuje dva nivoa, postavljajući ton raskoši koja vas očekuje u svakom uglu. Najveći deo stambenog prostora nalazi se na desetom spratu, gde se sa četiri terase pruža prelep pogled na grad u svim pravcima.

Deseti sprat ima prostranu dnevnu sobu i susednu biblioteku sa kaminom na drva koji stvara toplu i privlačnu atmosferu. Ulazni foaje, trpezarija sa još jednim kaminom, kuhinja i spavaća soba sa izlazom na severoistočnu terasu završavaju ovaj nivo. Bez obzira da li zabavljate goste ili uživate u mirnoj večeri, ovaj prostor je dizajniran za udobnost i stil.

Na devetom spratu, otkrićete primarnu spavaću sobu smeštenu u jugoistočnom uglu, nudeći neuporediv pogled na obrise grada. Dodatna spavaća soba i dnevna soba koja se lako pretvara u četvrtu spavaću sobu, pružaju dovoljno prostora za goste. Širom penthausa, veliki ormari osiguravaju da su organizacija i funkcionalnost neprimetno integrisani u dizajn.

Pažnja posvećena detaljima je očigledna u svakom uglu ovog doma, sa vrhunskim karakteristikama koje podižu životno iskustvo na nove visine. Od luksuznih materijala koji se koriste u izgradnji do pažljivo odabranih elemenata dizajna, penthaus odiše sofisticiranošću.

Smešten na samo nekoliko blokova od Central Parka i nekih od najpoznatijih muzeja u gradu, stanari imaju lak pristup mnoštvu vrhunskih restorana i šoping destinacija, što ga čini idealnim domom za one koji žude za suštinskim životnim stilom u Njujorku.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience