Neboder Dolce & Gabbana: Novi simbol luksuza u horizontu Majamija

Prvi projekat Dolce & Gabbana brenda u oblasti nekretnina je neboder u Majamiju visok 320 metara sa raskošnom zlatnom krunom…

Sjajni horizont Majamija dobiće modni dodatak u obliku crno-bele zgrade akcentovane raskošnom zlatnom krunom. Prvi stambeni projekat luksuzne modne kuće Dolce & Gabbana na adresi 888 Brickell proizašao je iz partnerstva sa JDS Development. U sklopu nebodera visokog 320 metara nalaziće se stanovi, ali i hotel sa pet zvezdica, a predviđa se da će to postati najviša zgrada u Majamiju. Procenjuje se da će objekat od 90 spratova biti završen 2027. godine, sa Waldorf Astoria Miami i The Towers koji je dizajnirao Foster+Partner kao glavnim atrakcijama.

Kao što možete pretpostaviti, enterijer nebodera će biti ispunjen luksuzom u Dolce & Gabbana stilu u celosti, od stanova sa jednom do četiri spavaće sobe, preko dekadentnih sadržaja, pa do svakog sitnog detalja u svih 259 domova koliko će sadržati. Majkl Stern, izvršni direktor i osnivač razvojne grupe JDS Development izjavio je za CNN: “U prodaji će biti sasvim opremljeni stanovi, ali baš sasvim – od nameštaja i kućnih aparata, preko dekoracije, pa sve do bade mantila i knjiga koje će se nalaziti na polici”.

Osnivači Dolce &Gabbana, Domeniko Dolče i Stefano Gabana, donose svoje stručno znanje u enterijere ovih ultra-stilizovanih stanova koji postaju epitom stila u belim, crnim i zlatnim tonovima sa mermernim varijantama Bianco Striata, Nero Marquina i Giallo Imperiale.

 

Stanovi uključuju "veoma raskošne mermerne površine, neverovatne svetlosne instalacije... i izuzetno luksuznu paletu", rekao je Stern. "Ljudima je pružena velika fleksibilnost da donesu dobre odluke." Raskoš je podignuta na viši nivo ugradnjom venecijanskih lustera i samostojećih kada s neprekidnim pogledom na okean. Cene se kreću od 3,5 miliona do 35 miliona dolara za 259 prilagođenih nekretnina sa jednom do četiri spavaće sobe.

Luxury Experience