Kuća u Americi koja kombinuje kalifornijski stil sa klasičnom dekoracijom

Arhitekta Jang Hu se ističe u svetu dizajna po uspehu koji je doživela poslednjih godina. Ljubitelji luksuznih enterijera se „klanjaju“ njenom talentu i maštovitom načinu na koji uređuje svaki dom. Kreativna i inovativna, uspešna dizajnerka enterijer dobro zna šta znači visoka estetika i zato je u potpunosti unosi u svaki projekat kojim se bavi.

Nedavno je angažovana da u Americi, na Park aveniji, dizajnira enterijer jednog stana iz 20. Veka kome je bilo potrebno kompletno preuređenje kako bi ponovo izgledao ažurirano i bio idealan za život vlasnika. Kuća sa jakim vintage referencama i luksuznim elementima, nakon renoviranja ima način da impresionira i najzahtevnije ljubitelje dizajna.

Na osnovu belih i bež zidova i ogromnih prozora koji služe za prodiranje svetlosti, odabran je moderan drveni nameštaj, koji je, iako nov, dao vintage šik karakter celoj kući. U celom rasporedu vidimo da neverovatno elegantna strogost ima glavnu reč, iako su dodati jedinstveni elementi koji stvaraju posebnu estetiku. Među njima su drvene površine, pletenine na sofama i krevetima, impresivne tapete na zidovima, impozantna umetnička dela i divni tepisi.

Sve prostore odlikuje nepretenciozni luksuz, preuzet iz proteklih decenija, koji savršeno balansira sa današnjim trendovima i potrebama porodice.

Ono što je porodica želela je okruženje u kojem će toplina igrati vodeću ulogu. Ipak, ni u kom slučaju nisu želeli da izgube vintidž estetiku koja je godinama dominirala, ali ovoga puta na savremeniji i praktičniji način.

Dizajnerka je odabrala bezvremenski nameštaj od kojih mnogi ima svoj prepoznatljiv karakter, zlatne detalje koji nadograđuju glam šik dekor, luksuzne tkanine na sofama i krevetima i još mnogo toga što privlači pažnju i funkcioniše kao savršen izvor inspiracije.

Uprkos raznovrsnosti stilova dekoracije, vidimo da je ravnoteža protagonista gde god pogledamo. Razlog tome je možda i činjenica da paleta boja koju je odabrala ne ide predaleko od zemljanih i toplih tonova, tako da svi prostori izgledaju savršeno harmonično, neutralno, ali izuzetno impresivno, sa elementima luksuza i kitnjastim detaljima.  

Dodati su pop-up dodiri tamo gde treba, što je uspelo da neverovatnu scenografiju kuće podigne na viši nivo.

Pogledajte galeriju da biste otkrili još fotografija impresivne kuće!