Prodrive predstavlja jedan od najlepših trkačkih simulatora ikada napravljenih

Ovo prelepi skulpturalni komad je ono što dobijate kada jedan od najboljih dizajnera automobila dobije zadatak da osmisli trkački simulator.

Opisan kao „najlepši trkački simulator na svetu“, Prodrive simulator profesionalne klase kreiran je u saradnji sa legendarnim britanskim dizajnerom automobila, Ijanom Kalumom. Tokom poslednjih nekoliko godina, naišli smo na mnogo zapanjujućih uređaja za igranje i trkačkih simulatora, ali ovaj je do sada najlepši!

Za razliku od uobičajenih trkačkih simulatora koji imaju zdepast, neprivlačan dizajn, Prodrive koji je dizajnirao studio Callum je ultra elegantan i izgleda prelepo. Napravljen je od šuplje strukture koja je izrađena od 16 slojeva drveta breza i obojen je sjajnom crnom bojom. Unutar čaure od 3,5 metara nalazi se izvajana karbonska kabina. Ne samo da prelepo izgleda spolja, već se obavija oko vozača i pruža tako impresivno iskustvo da se svako oseća kao u kabini trkačkog automobila.

Pored svoje prelepe forme, Prodrive Racing Simulator ima performanse koje odgovaraju vozaču nudeći prvoklasno iskustvo vožnje. Sa namenski izgrađenim sistemom sa 12GB GeForce RTX grafičkom karticom i 16GB memorije u srcu, glatka grafika se prikazuje preko zakrivljenog ekrana od 49 inča sa visokom brzinom osvežavanja. Precision SIM volan u kombinaciji sa Simcube motorom za upravljanje omogućava preciznu vožnju, a mehanička kutija za pedale je namerno odabrana da upotpuni realistično iskustvo.

„Postojala je vrlo jasna vizija za ovaj projekat – stvoriti nešto tehnički stimulativno i vizuelno upečatljivo. Umesto da idemo funkcionalnom i dobro utabanom rutom strukture nalik automobilu, odlučili smo se za nešto apstraktnije, savremenije i elegantnije. Ovaj dizajn intrigira. Znate da je to simulator, ali morate ponovo da pogledate. Široka forma i sjajna završna obrada „piano crne“ odvode Racing Simulator na potpuno novi nivo, to je komad nameštaja koji može elegantno da se nađe u bilo kom životnom prostoru“, rekao je dizajner Ijan Kalum.

U slučaju da ga želite, pripremite se da izdvojite 46.665 dolara, što uključuje isporuku i montažu simulatora.

Luxury Experience