Louis Vuitton odaje počast svom poreklu novim koferom inspirisanim kineskom igrom Mahjong

Pre nego što je osvojio svet svojim luksuznim torbama i aksesoarima, Louis Vuitton je bio poznat po svom malom prtljagu koji datira još iz kasnih 1800-ih.

U dobi od 14 godina, legendarni dizajner je napustio malo mesto koje se nalazi u istočnom delu Francuske i otišao u Pariz, gde je započeo svoju karijeru kao šegrt u maloj radnji pre nego što je otvorio svoju prvu prodavnicu u blizini trga Vandome. Ostalo je, kako kažu istorija. Ove nedelje, francuski luksuzni brend odaje počast svojim ranim počecima i veštini kroz Mahjong, dobro poznatu igru iz kineske kulture, svojim novim Vanity Mahjong kovčegom.

Prilagođeni kovčeg Vanity Mahjong odaje priznanje originalnom putnom kovčegu stvorenom 1950-ih. Kao i originalna, novodizajnirana verzija ima unutrašnje pregrade obložene satenom u kojima se nalazi kompletan set od 149 pločica sa kockicama, štapovima i pet dodataka za igranje tradicionalne igre.

Kovčeg sa šest fioka takođe prikazuje spoljašnjost platna sa monogramom sa potpisom brenda sa dodacima i kopčama od zlata. Mahjong pločice takođe sadrže ručno oslikane elemente cvetnih motiva brenda napravljene od orahovog drveta i korijana. Društvena igra je napravljena od orahovog drveta sa ugraviranim monogramom brenda.

Ako ste zainteresovani za kupovinu Mahjong seta, cena je 89.500 dolara.  

 

Luxury Experience