Zavodljiva vila koja kombinuje minimalizam sa modernom umetnošću

Arhitekte Blejz Makoid i Džo Nahem često udružuju snage kako bi dizajnirali najsavremenije domove kojima smo se divili poslednjih godina.

Amerika je možda sedište njihove kompanije, ali to ne znači da su ograničeni i često putuju po svetu kako bi dizajnirali najlepše domove po svom ukusu, ali i prema potrebama svojih klijenata.

Nedavno su završili izgradnju vile na Long Ajlendu u Njujorku. Elegancija i visoka estetika dominiraju svakim kutkom ovog doma, koji je u vlasništvu mlade porodice iz Kalifornije. Ono što su vlasnici tražili od arhitekata je da obezbede najsavremenije okruženje nenadmašne elegancije i apsolutne funkcionalnosti, koje bi u potpunosti zadovoljilo svaku njihovu potrebu, spojilo modernu umetnost sa šarmom prirode i poprimilo oblik idiličnog utočišta.

Zaista je impresivno kada se prostor umetnosti i dizajna kombinuje sa jarkim bojama, ali i životnim potrebama porodice. Kuća je sagrađena na brdu, a kako možemo da primetimo njena arhitektura se odnosi na nešto futurističko i izuzetno impresivno, dok sa apsolutnom sigurnošću možemo reći da uspeva i postaje "jedno" sa prelepim prirodnim okruženjem.

Dizajneri su osmislili dizajn kuće zasnovan na minimalističkom pristupu koji bi služio svim članovima porodice.

Što se tiče boja, smeli tonovi dominiraju u svakoj prostoriji, dok su enterijeri dekorisani intenzivnim i fanki nijansama, među kojima se ističu tamno plava, ultra trendi narandžasta, ali i blistavo žuta. Funkcionalne sofe, fotelje i stolovi za kafu, umetnička dela na zidovima i površinama, kao i predivni detalji od ugla do ugla, čine okruženje koje je zaista vredno divljenja.

Odabrani veliki prozori čine da unutrašnje okruženje postane "jedno" sa čarolijom koja se pojavljuje napolju. Kombinujući elegantnu estetiku sa modernim linijama u dizajnu, rezultat impresionira i funkcioniše kao savršen izvor inspiracije.

Otkrijte više fotografija kuće u galeriji!

Luxury Experience