Zavirite u svet luksuza na vrhu brda na jugu Francuske

U srcu Francuske rivijere uzdiže se zadivljujuća ultra-luksuzna Villa Gaia, koja privlači poglede svojim zadivljujućim pogledom i prelepom lokacijom.

Smeštena na vrhu brda, nudi neočekivanu kombinaciju ultra-luksuznog načina života i neometanog pogleda koji oduzima dah, od Bolije i Sen-Žan-Kap-Fera do Kana i masiva de l'Esterel.

Vila Gaia odiše elegancijom i luksuzom, što je čini idealnom destinacijom za one koji traže vrhunsko iskustvo smeštaja na Francuskoj rivijeri. Sa elegantnom arhitekturom i modernim sadržajima, ova vila je vrhunska oaza luksuza u jednoj od najpoželjnijih evropskih destinacija.

Glavna karakteristika je neuporediv, panoramski pogled koji nudi. Tokom celog dana, posetioci mogu da uživaju u sunčevoj svetlosti koja svetluca na plavim vodama Mediterana, stvarajući očaravajući prizor. Vila se nalazi na idealnoj lokaciji, u bujnom prirodnom okruženju, gde pruža zaštitu od gradske vreve, a istovremeno omogućava gostima da u privatnosti uživaju u miru i tišini ovog kraja.

Enterijer Vile Gaia odražava stil Rivijere, sa modernim i elegantnim nameštajem koji kombinuje tradiciju sa savremenim dizajnom, dok je ekskluzivna umetnička kolekcija posebno pripremljena za vilu. Vila ima šest apartmana sa svim pogodnostima koje požele, osam kupatila i može da primi do 12 osoba. Pet od ovih apartmana nalazi se na drugom spratu, sa privatnim terasama sa pogledom na Mediteran.

Njen otvoreni prostor nudi pravo luksuzno iskustvo, sa panoramskim bazenom koji poziva goste da se opuste i upijaju sunce Rivijere. Idealna lokacija za koktele i romantične večere sa pogledom na luku Villefranche-sur-Mer. Ostale karakteristike vile uključuju spa centar u zatvorenom sa bazenom isklesanim od prirodnog kamena, saunu i potpuno opremljenu teretanu. Tu je i vinski podrum sa vrhunskim alkoholnim pićima iz cele Francuske, kao i sala za projekcije za filmofile.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience