Zavirite u najskuplju vilu Silikonske Doline

Da li ste u skorije vreme planirali da se preselite u neku ekstravagantnu vilu, po mogućnosti smeštenu u Silikonskoj Dolini?

Pa, sada svoje snove možete pretvoriti u stvarnost, pod uslovom da imate 135 miliona dolara viška. Jedno imanje u tom delu sveta, koje se smatra najskupljim i najluksuznijim trenutno traži svog novog vlasnika.

Sa čak trideset dve spavaće sobe i dvadeset šest kupatila, ovaj posed okupira 74 hektara. Nalazi se u Vudsajdu i meri oko 2.390 kvadrata, sastojeći se od sedam domova ukupno. Imanje je dobilo šarmantni naziv Green Gables, a konstruisano je za bankara po imenu Mortimer Flajšhaker 1911.godine. Čak pet generacija iste porodice je živelo unutar ovog imanja, koje ujedno sadrži tri bazena, teniski teren, umetnički studio i ambar, između ostalog.

Imanje sa nalazi na sasvim maloj udaljenosti od butika, restorana i školskog distrikta Vudsajda, jedne od najbogatijih i najslikovitijih enklava Silikonske Doline. Protkano prirodom, imanje sadrži povrtnjake, voćnjake i fantastično uređene baste, zajedno sa prostranim prirodnim izvorištem i jezerima, uz nezaobilazne maslinjake.

Kako kažu stručnjaci iz polja nekretnina, kada se ovo imanje proda, proći će zaista mnogo vremena pre nego što se ukase slična prilika za kupovinu. Trenutno, imanje ima više zainteresovanih kupaca, a ako imate 135 miliona dolara viška, jedan od njih možete biti i vi.