Zavirite u najluksuzniju vilu Zapadne Obale

Ultra luksuzna enklava Port Royal u Nejplsu, na obali zaliva Floride, jedno je od najskupljih i najsekskluzivnijih mesta za život…

Prosečna cena jednog doma ovde je oko 10 miliona dolara, ali ipak, ako biste želeli da budete novi vlasnici spektakularnog imanja o kom danas pričamo, budite spremni da potrošite oko 54 miliona dolara. Sa svojim komadom peščane plaže i pogledom na predivne plave boje, ovo imanje koje meri oko 700 kvadrata, a uređeno je u španskom stilu, trenutno je najskuplje u ovoj enklavi, ali i na čitavoj zapadnoj obali Floride.

I dok 54 miliona dolara možda deluju mnogo za glavnu vilu sa samo četiri spavaće sobe, imanje svakako dolazi sa bonusom u formi dodatnog prostora odmah prekoputa. Tu ćete pronaći prostor za parkiranje svog broda ili jahte, četvorosobni bungalov za goste i dvosobnu kuću.

Ovaj dom je izgrađen 1955.godine, za naslednicu Campbell Soup imperije, Dorans H. Hamilton. Ona ga je potom prodala trenutnom vlasniku 2005.godine, po ceni od 24.8 miliona dolara, koji je dalje proširio imanje kupujući posed preko puta.

Glavna vila, nazvana Posada Del Sol, svakako verno opisuje svoje ime. Ona je orijentisana zapadno, tako da svojim vlasnicima i njihovim gostima nudi uživanje u zalascima sunca, dok takođe gleda prema širokoj peščanoj plaži sa plitkom vodom i malenom lagunom sa nežnim talasima, idealnim za plivanje.

Na njenim stranama možemo primetiti velike, natktivene terase sa ornamentnim stubovima i Saltillo podovima, dok se na severnoj strani nalazi bazen sa grejanom vodom i ornamentalno koi jezero. Sve glavne sobe okrenute su prema vodi, zarad što boljeg uživanja u pogledu, uključujući i prostrani master apartman koji je dobio zasvođeni krov i stakleni zid koji se otvara prema ogromnoj terasi.