Welington: Tajger Vuds i Džastin Timberlejk grade luksuzni grad od 600 hektara

Tajger Vuds i Džastin Timberlejk planiraju da izgrade luksuznu stambenu zajednicu od 600 hektara u Velingtonu na Floridi.

Devetocifrena investicija uključuje udvostručenje objekata za jahanje, tenis i golf, kao stambenih i tržnih objekata.

Kada se legendarni golfer i svetska pop zvezda udruže, treba očekivati sasvim poseban projekat. To je upravo ono što Tajger Vuds i Džastin Timberlejk planiraju da urade sa svojim zajedničkim poduhvatom: luksuznom stambenom zajednicom u Velingtonu na Floridi, oblasti koja je popularna konjička destinacija.

Nova enklava, prikladno nazvana Velington, prostiraće se na 600 hektara, sa porodičnim kućama, stanovima, prodavnicama i hotelom u blizini Palm Biča. Sa fokusom na jačanje konjičkog duha ovog područja, predloženi razvoj uključuje udvostručenje veličine sadašnjeg međunarodnog izložbenog prostora, kao i devetocifreni ulog za proširenje i nadogradnju drugih velikih objekata.

Nexus Luxury Collection, građevinska i ugostiteljska grupa koju su osnovali Vuds, Timberlejk i britanski milijarder Džo Luis pokrenuće sledećeg meseca prvi teren za golf.

Velington je obično užurban tokom zimskih meseci, sa konjskim trkama i polo događajima koji se održavaju širom grada. Sada, međutim, finansijske kompanije i njihovi zaposleni, koji su se preselili u to područje tokom pandemije, pokušavaju da ga učine svojom glavnom bazom, nadograđujući i obogaćujući ono što je trenutno dostupno.

Objekat za sportske događaje u Velingtonu od oko 11 ari i teniski centar svetske klase samo su dva dela koja se razvijaju kako bi se udahnuo novi život gradu, kao i tržni centar od 17 ari sa prodavnicama, restoranima i kancelarijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods)

Gradilišta po meri u Velingtonu će se kretati između 250 m2 i pet hektara, sa cenama koje počinju od 3 miliona dolara. U međuvremenu, prema izveštaju Blumberga, završeni stanovi i porodične kuće kreću se između 4 i 5 miliona dolara.

Vredi napomenuti da ova oblast doživljava brzi rast i već ima nekoliko poznatih stanovnika. Suosnivač Majkrosofta Bil Gejts, glumac Tomi Li Džons i rok legenda Brus Springstin, svi tamo imaju svoje domove. 

Luxury Experience