Savršena vila za ljubitelje dobre zabave

Kada su Majk Huh, biznismen iz Ohaja i njegova žena Linda, rešili da kreiraju svoju kuću iz snova na obodima Las Vegasa 2015. godine, jedini uslov postavljen izvođačima radova bio je da zaborave budžet, jer on ne postoji i sve mora biti savršeno...

Ono što je niklo u pustinji Nevade nakon dve godine predstavlja 1.394 m2 veliku luksuznu, visokotehnološku mega vilu, smisleno razvijenu kako bi omogućila ličnu potragu za kvalitetno provedenim vremenom i zabavnim aktivnostima. Par ospednut sportom opremio je svoju novu kuću svim elitnim sportskim karakteristikama nalik teniskom terenu, bazenu, vrhunskoj teretani, golf terenu i tri rekreacione sobe, sa televizorom većeg ekrana od onog u sportskom baru u Vegasu.

Lift namenjen prevozu do podrumskog dela, može svojim vlasnicima pružiti dodatne sportske aktivnosti, od partije bilijara i stonog tenisa, do testiranja njiohovih veština u kućnoj dvorani za kuglanje. Sa druge strane, u nivou ispod tla, takođe je moguće uživati u filmskim večerima i bioskopu sa projektorom, uz čašu predivnog pića iz vinskog podruma ili svežoj margariti spremljenoj u baru pune veličine. Sudeći prema podacima, izgradnja ove luksuzne vile zahtevala je 2,4 miliona dolara i smeštena je na imanju Dragon Ridža, interesatne zajednice u Mekdonalds Hajlednsonu, 17,7 kilometara od popularnog Las Vegas Stripa.

Bračni par uposlio je kompaniju Blue Heron kako bi izgradila njegovu trospratnu strukturu na jednoj padini brda, iskorišćavajući sve prednosti nivelacije i visine na kojoj se imanje nalazi, zajedno sa predivnim pogledom na Las Vegas, obližnje planine i zelene golf terene ispod njega. Za savršene panoramske poglede zadužene su izdašne staklene površine trostrukog providnog atrijuma i zadivljujuća staklena vrata koja se nalaze sa svake strane kuće.

Profesionalna kuhinja, veličine 2,5 X 1,6 metara poseduje tri ostrva, dve duple Wolf rerne, dva zamrzivača brenda Sub-Zero i spoljnu priključnu jedinicu sa Lynx roštiljom i pizza rernom. Odvojeno od glavne kuće nalazi se dvospratni gostinjski objekat sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, fitnes centrom i krovnom terasom. Druga odvojena jedinica poseduje teren za basket i dupla staklena vrata radi obezbeđivanja obilja svežeg vazduha.

Sa svim tehničkim pogodnostima, velikom sportski fokusiranom površinom, ovaj savremeno dizajnirani dom možda nije po svačijem ukusu i do sada se pojavljivao i nestajao sa tržišta nekretnina više puta od 2018.godine, kada su njegovi vlasnici tražili 15 miliona dolara. Ovoga puta, bračni par je odlučio da ponovo postavi svoj predivni dom i celokupno imanje na prodajnu listu, ali ovoga puta njegova cena iznosi 13,7 miliona dolara.