Savršena vila sa pogledom na prašumu iz svakog ugla

Jedan od najprivlačnijih aspekata vezanih za život na tropskom ostrvu, predstavlja količina vremena koju možete posvetiti životu na otvorenom...

Sa četiri ipo kupatila i četiri spavaće sobe, neverovatni prostor smešten u Princvilu, izvanredno efikasno koristi svoju kvadraturu, prostranim i otvorenim enterijerom, završenim predivnom natkrivenom terasom i prostorom oko bazena. Pored izbalansiranog dizajna, svaki deo kuće omogućuje svojim vlasnicima pogled na okean, iz svakog svog ugla, legendarnu Nort Šor surfersku plažu, vrhove vulkanskih planina, lukove vodopada, krošnje kišnih šuma, panoramskih svitanja i zalazaka sunca, ali i zadivljujuće duge po kojima su Havaji poznati. Jednom rečju, sav luksuz koji ovaj dom sa sobom nosi, definitivno opravdava njegovu šestocifrenu cenu koja iznosi 27.750.000 dolara.

Naravno, pomenute stavke su samo neke od brojnih, jer eksluzivni, luksuzni dom otvorenog tipa uključuje kuhinju pune veličine sa roštilj segmentom, bar, komforan deo nalik salonskom dnevnom boravku smešten ispred kamina i veliki ravni televizor, savršeno ušuškan u okvir drvenog plakara bakarne boje, prostor za sunčanje pokraj bazena i đakuzi. Sklopivi svetlarnik omogućuje zaštitu od dnevne doze sunčeve svetlosti u svakom delu dana, pružajući obilje senke i svežeg vazduha. Bazen svojom osom produžava i nadvisuje topografiju terena, pružajući predivan i naizgled beskonačan pogled na bujno rastinje, travnjake i baštu.

Kuća, za koju slobodno možemo reći da ne poseduje granicu između enterijera i eksterijera, dolazi sa 808 m2, iskorišćenih kreiranjem tri segmenta, spojena istaknutom, prostranom spoljnom površinom, oko koje se čitav koncept vrti. U jednom delu nalaze se glavna dnevna soba, kuhinja, formalna trpezarija, kućna teretana i udoban prostor za odmor i zabavu, dok drugi, veličine 120 m2, poseduje spavaću sobu sa odvojenim delom za učenje, privatnom baštom i spoljnim tušem, koji dolazi kao obavezna stavka u havajskim domovima. Ostatak enterijera sastoji se od spavaćih soba, od kojih dve poseduju lična kupatila.

Stolarija u čitavom enterijeru predstavlja jednu od najlepših na ostrvu i kreirana je od strane istog podizvođača koji je radio na kući Bila Gejtsa u Sijetlu. Terakota ratnici predstavljaju neke od najluksuznijih dekorativnih predmeta ovog doma i kupljeni su u blizini Velikog Kineskog Zida, dok je čitavo imanje obezbeđeno vrhunskim sistemima i elektronikom.