Rezidencija u Majamiju odaje počast brazilskoj kulturi

Više slika

Više slika

Strang Design, renomirana firma za arhitekturu i dizajn enterijera, nedavno je završila izvanredan stambeni projekat u Majamiju.

Ovaj moderni dom savršeno spaja ekološku svest sa brazilskom kulturom, odražavajući i kulturno nasleđe klijenata i njihov željeni način života. Sa pažnjom posvećenom detaljima i održivom dizajnu, Strang Design je napravio topao i privlačan prostor koji neprimetno povezuje različite oblasti dok prikazuje izuzetnu arhitekturu i dizajn enterijera.

Izuzetne veštine studija Strang Design u stvaranju ekološki svesnog doma sa zadivljujućom arhitekturom bile su u potpunosti prikazane u njihovom projektu za četvoročlanu porodicu iz Brazila. Tim je posvetio posebnu pažnju željama i načinu života klijenata, stvarajući toplu i prijatnu atmosferu koja odražava njihovo kulturno nasleđe.

Jedan od primarnih ciljeva dizajna bio je da se osigura da dom ima osećaj povezanosti, uprkos svojoj veličini. Strang Design je to postigao stvaranjem udobnih prostora koji su bili savršeni za okupljanje, ali ipak idealni za individualne aktivnosti. Upotreba vintage elemenata i jedinstvenog nameštaja dodala je jedinstven dodir ovoj rezidenciji.

Značajan izazov za tim je bio nabavka materijala koji zadovoljavaju potrebe klijenata, a koji su istovremeno ekološki prihvatljivi. Strang Design je prihvatio izazov koristeći travertin za podove u enterijeru i eksterijeru, dok plafoni i zidovi od tikovine donose osećaj topline. Tim dizajnera je takođe koristio prirodne materijale kao što su grubo sečene jerusalimske pločice za spoljne zidove, izložene ploče od betona i akcente od tikovine u celoj kući.

Pored fokusa na prirodne materijale, Strang Design je posvetio veliku pažnju uređenju pejzaža, radeći sa studiom za pejzažnu arhitekturu La Casona Garden kako bi stvorio harmoničan otvoreni prostor.

Enterijer rezidencije može se pohvaliti izuzetnim izborom materijala i brendova pažljivo odabranih da poboljšaju celokupni dizajn i ispune želje klijenata. Dizajn kuhinje karakteriše elegancija Mia Cucine, dok Opustone pruža zapanjujuće kamene materijale u celom domu. Pored toga vrhunski uređaji Subzero i Wolf, zajedno sa AV rešenjima, obezbeđuju besprekornu integraciju tehnologije i pogodnosti.

Moderni dom inspirisan Brazilom u Majamiju predstavlja svedočanstvo Strang Design kompanije nepokolebljivoj posvećenosti ekološkom modernizmu. Uključujući principe održivog dizajna, kulturne uticaje i oštro oko za detalje, oni su viziju klijenata transformisali u stvarnost. Rezultat je rezidencija koja oduzima dah i koja neprimetno spaja arhitektonsku veličinu sa toplim, primamljivim enterijerom, a pritom daje prioritet ekološkoj svesti.

Luxury Experience