Ovo je Olimpia DUMBO najviša i najluksuznija zgrada slavnih

U srcu Bruklina, toranj sa 33 sprata redefiniše luksuzni život svojom arhitekturom nalik na jedra i neviđenim pogodnostima.

Dobrodošli u Olimpia DUMBO, najvišu i najekskluzivniju zgradu, gde se raskoš susreće sa panoramskim pogledom i luksuznim životnim stilom. Zgrada je već dom slavnih ličnosti, uključujući trostrukog NBA Ol-Stara Bena Simonsa iz tima Brooklyn Nets i ikone muzičkog pozorišta Kristen Anderson-Lopez i Roberta Lopeza, talentovani duo koji stoji iza hita „Let It Go“ iz Diznijevog filma „Frozen“. Njihov izbor da Olimpiju DUMBO nazovu domom dodatno učvršćuje njen status najskuplje zgrade slavnih u Bruklinu.

Dizajnirana od strane Hill West, kula u obliku jedra Olimpia DUMBO stoji kao svedočanstvo istorije nautike koja je ukorenjena u ovoj oblasti. Renomirana firma za enterijer i arhitekturu Workstead, koju vodi direktor Rajan Mahoni, dizajnirala je enterijere koji se neprimetno stapaju sa istorijskim korenima. Paleta boja i korišćenih materijala odražava pomorsko i industrijsko nasleđe, stvarajući životni prostor koji je istovremeno sofisticiran i ukorenjen u nasleđu ovog područja.

Olimpia DUMBO ima 76 rezidencija, od kojih je preko 50% već prodato. U rasponu od jedne do pet spavaćih soba, svaka jedinica nudi privatne terase i penthause, počevši od približno 1,75 miliona dolara. Budući stanari ne kupuju samo stan, oni ulažu u način života koji kombinuje moderan luksuz sa istorijskim šarmom.

Ono što zaista izdvaja Olimpia DUMBO jesu njeni izvanredni sadržaji, koji se prostiru na 3800 kvadratnih metara na tri sprata. Wellness ponude redefinišu luksuzni život, sa zatvorenim i otvorenim bazenima, najsavremenijim fitnes centrom, saunom i parnim kupatilom, pa čak i barom za sokove. Ali krunski dragulj je nesumnjivo najviši privatni teniski teren na otvorenom u Njujorku, koji stanovnicima pruža prekrasan pogled na Bruklinski most.

Najmlađi stanari imaju pristup igraonici, otvorenom igralištu, privatnom parku i vodenom parku. To je mesto gde svaki član porodice može da se prepusti luksuzu i stvori trajna sećanja.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience