Nova faza radova u luksuznom Porto Montenegru

U prefinjenom delu crnogorskog primorja, Porto Montenegru, započeli su radovi na izgradnji sledeće faze luksuznog razvojnog projekta…

Sada se gradi hotel/rezidencijalni kompleks, Regent Pool Club Residences. Ukupna investicija u ovaj projekat je 35 miliona evra, a radovi će biti gotovi do leta iduće godine. Smešten nadomak postojećeg Regent Hotela, u srcu Porto Montenegra, sa pogledom na jahting marinu, Regent Pool Club Residences projekat će biti jedna od najprestižnijih adresa jadranskog primorja, sa dva jednosobnim, dvosobnim i trosobnim hotelskim rezidencijama, iz kojih se pruža neometani pogled na more i okolne planine.

Rezidencije je dizajnirao renomirani i nagrađivani WATG Architects studio iz Londona, u saradnji sa MHZ Interiors iz Pariza. Bazirane na modelu “stambenog hotela”, ove luksuzne rezidencije biće dostupne za kupovinu sa programom iznajmljivanja bazena, direktnim pristupom uslugama i pogodnostima Regent Hotela sa pet zvezdica, uključujući spa i fitness, konsijerža, restorane i usluge menadžment tima koji se može pobrinuti za sve potrebe budućih vlasnika.

Savremeni i šik stanovi, svaki sa predivno uređenom terasom, inspirisani su italijanskom rivijerom i imaju predivni pogled na more i planine, a okategorisani su kao najbolje nekretnine u čitavoj Crnoj Gori. Što se bazena tiče, tu su infiniti bazen, bazen za plivanje i odvojeni bazen za decu. Dok uživate pored bazena, imaćete priliku da degustirate specijalitete internacionalnog restorana, u kom će raditi najbolji kuvari.

Ovi stanovi idealni su za one koji žele da poseduju nekretnine na obali mora, sa cenama koje idu od 409.000 evra, do 3.720.000 evra.

D.Ć.