Raskošna planinska kuća vredna 26 miliona dolara okružena jezerom

Kome je potreban infinity bazen, kada imate infinity jezero u kom možete plivati?

Raskošna planinska kuća je upravo došla na tržište nekretnina, a pošto se nalazi u ski centru Telluride i ultra-ekskluzivnoj zajednici Grey Head, imanje je na listi za neverovatnih 25,9 miliona dolara.

Rezidencija sa takvom cenom sigurno će imati nekoliko luksuznih karakteristika, a u ovom slučaju, dobijate prilagođeni vinski „podrum“, skulpture od Swarovski kristala, sav nameštaj i ugrađenu trampolinu na kojoj možete da skačete sa pogledom na neverovatne planine. I da, tu je jezero u kom možete plivati u potpunoj privatnosti u vašem dvorištu.

Kuća na tri sprata prvobitno je izgrađena 2008. godine, a zatim je renovirana 2015. Naglasak je ovde, naravno, na predivnim eksterijerima tako da je čitav dom ispunjen nizom okretnih vrata i staklenim zidovima od poda do plafona. Dizajn, međutim, uzima inspiraciju iz dalekih mesta. Zamislite blokove ručno biranog mermera Carrara iz Italije i velike podove od kvarcitnih ploča iz Indije koje su individualno izabrali trenutni vlasnici.

Ako pažljivo pogledate, primetićete da nijedno od 10 kupatila nije slično, sve do lavaboa i pločica. U dnevnoj sobi, očaraće vas kamin koji prkosi svakoj logici, dok je u blizini, kuhinja ukrašena čeličnim pločama, svim modernim aparatima i mermernim ostrvom u centru. Prostrani primarni apartman nalazi se u svom zasebnom krilu. Takođe treba napomenuti da je kuća opremljena kućnim bioskopom, sobom za masažu i spa centrom koji će vam i te kako prijati ukoliko volite da planinarite ili skijate.

Napolju, očaraće vas jezero koje se nalazi u samoj blizini vile. Ovde se nalazi konzolna terasa koja se proteže iznad vode, pored spoljne kuhinje, ložišta i peći za picu. Naravno, kao stanovnik enklave Grey Head takođe dobijate pristup klizalištu, teniskom terenu i privatnim stazama za planinarenje. Jedno je sigurno, ovde ćete uvek imati čime da se zabavljate.

Luxury Experience