Napravljena za zabave: vila sa noćnim klubom i sobom za degustaciju votke

Nazvan La Fin, kitnjasti dom krije rotirajuću galeriju automobila, zid za penjanje i bioskope u zatvorenom i na otvorenom.

Vila La Fin podiže luksuz u Los Anđelesu na sledeći nivo i sada je na tržištu za 139 miliona dolara. Iako je LA prepun modernih kuća u stilu staklenih kutija, nivo raskoši La Fin vile je pogodniji za Dubai nego za SAD. Sjajni mermerni podovi, zlatni akcenti, blistavi lusteri i lakirano drvo su samo nekoliko dizajnerskih detalja koji će sigurno privući kupca koji ceni finije stvari u životu. Više nalik privatnom hotelu nego domu, La Fin se nalazi visoko na brdu sa pogledom na Bel-Er, centar Los Anđelesa.

Luksuznu kuću prodaje investitor za nekretnine i lekar Džozef Englanof, koji je takođe bio zajmodavac za kupovinu kuće The One, koja bi trebalo da bude na aukciji početkom marta za 295 miliona dolara, stoga ne čudi što je La Fin dom sličan prirodi najskuplje kuće na svetu.

Dr Englanof je vilu nazvao La Fin, što na francuskom znači „kraj“, jer označava da je kupac došao do kraja svoje potrage za savršenim domom.

Vila se prostire na skoro 4000 kvadratnih metara i ima 12 spavaćih soba i 18 kupatila. Teško je ne pomisliti na epske zabave koje bi se ovde mogle organizovati kada zavirite unutra. Materijali su nabavljeni iz celog sveta, uključujući razne vrste mermera iz Italije i širom Evrope. U celoj kući postoje veličanstveni kristalni lusteri po meri; najupečatljiviji je luster napravljen od skoro 50.000 kristala koji se nalazi iznad velikog spiralnog stepeništa koje povezuje tri sprata kuće.

Pored impresivnog primarnog apartmana koji je oličenje glamura, vila uključuje sobu za degustaciju votke, koja dolazi sa stolicama od veštačkog krzna da vas zagreju, ventilisanu sobu za cigarete, noćni klub od 600 kvadratnih metara i više barova. Tu je i privatna vinska soba sa prilagođenom umetničkom instalacijom od murano stakla inspirisanom haljinom koju je nosila bivša prva dama Džeki Kenedi.

Pošto je ovo dom dizajniran za zabavu, La Fin takođe prevazilazi tipična očekivanja. Dok većina domova ima bioskope, La Fin ima dva. Prvi je bioskop u zatvorenom sa motorizovanim sedištima umotanim u belgijsku kožu, dok je drugi na otvorenom sa hidrauličnim LED ekranom.

Ljubitelji automobila će voleti rotirajuću garažu za šest automobila, dok dom takođe ima fitnes centar punog opsega sa zidom za penjanje, biciklima i ugostiteljskim objektima za velike događaje. Za goste postoji poseban penthouse, osoblje ima svoje kuće, a poseban bezbednosni komandni centar je takođe na imanju da nadgleda zemljište od dva hektara.

U galeriji pogledajte više fotografija ove neverovatne kuće u Los Anđelesu.