Luksuzna vikendica na Korzici

Casa Santa Teresa predstavlja savršeno mesto za uživanje na Korzici…

Ovo je vikendica u koju ćete se sasvim sigurno zaljubiti. Onda kada sunčevi zraci sa morskih talasa stvore besprekorni ambijent za uživanje, sve drugo postaje manje važno. Kompletno renovirana prošle godine, od strane talentovane arhitekte, Amelije Tavelje, ova vila nudi ekskluzivnu postavku za veličanstveni odmor. Nalazi se na plaži u Ajaču i okrenuta je prema zalivu.

Njena velika dnevna soba, do koje se dolazi prolaskom kroz prostranu ulaznu salu, ponudiće vam udobnu ložu koja okružuje glomazni kamin. Jedan pogled na ovu vilu iz ptičije perspective biće vam direktna asocijacija na leto, što nas automatski opušta i navodi da sanjarimo.

Sa svojim jednostavnim dizajnom, prostranošću i otvorenim životnim prostorima, vila će vas očarati svojim terasama, koje će vam vrlo verovatno odmah postati omiljeno mesto za uživanje.

U dnevnom boravku sa otvorenim planom prostora nalazi se i savršeno opremljena kuhinja sa obližnjom trpezarijom. Tu je takođe i natkrivena terasa sa prostorom za sedenje koji gleda prema vodi.

Enterijer vile je fantastično osvetljen i prozračan, a okarakterisan je betonskim podovima, sirovim prirodnim materijalima i ručno izrađenim detaljima. Jednostavni komadi modernog nameštaja kreiraju stilske prostore, koji su istovremeno gostoljubivi i elegantni.

Svi detalji ove vile podsećaju nas na filmove iz zlatnog perioda kinematografije, uključujući i njena kupatila, koja deluju kao da više pripadaju ultra skupocenim hotelima koje posećuju samo oni najimućniji.

Bazen okrenut prema moru oivičen je kamenim stazama i terasom koja je opremljena ležaljkama, dok je tu takođe i odeljak za kuvanje i obedovanje, zaklonjen ručno izrađenom drvenom pergolom zarad kompletnog ugođaja.

Prizor, miris i zvuk mora nalaze se na samo nekoliko koraka od ove vile, što njenu privlačnost podiže na sasvim novi nivo. Zamislite samo, kako ovde izgleda buđenje…

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living