Bugatti gradi luksuznu stambenu kulu u Dubaiju

L'Art de Vivre u srcu metropole...

Nakon luksuznih brendova kao što su Bentley, Aston Martin i Porsche, Bugatti je postao najnoviji vrhunski proizvođač automobila koji se upustio u svet nekretnina.

Francuski proizvođač hiperautomobila najavio je svoj prvi projekat, ultra-luksuznu stambenu kulu u srcu Dubaija, koja će biti izgrađena u saradnji sa vodećom emiratskom kompanijom za razvoj nekretnina Binghatti.

Dizajn tornja Bugatti Residences biće otkriven 24. maja, a kompanija je otkrila samo tizer sliku na kojoj je zgrada skrivena ispod vela poput automobila koji će uskoro biti predstavljen. Bugatti kaže da je to arhitektonsko remek-delo inspirisano legendarnim DNK dizajna brenda i filozofijom „umetnosti, forme, tehnike“.

Mate Rimac, izvršni direktor kompanije Bugatti, rekao je: „Naše dve kompanije su se spojile gotovo sudbinski. Muhamed Binghati duboko ceni svet automobilskog dizajna i luksuza, kao i talenat za stvaranje kultne arhitekture. Ovim partnerstvom pratićemo reči Etorea Bugatija: „Ako se može porediti, to više nije Bugatti.“

Rezidencija Bugatti odražavaće spokoj Francuske rivijere u srcu Dubaija, stvarajući oazu „Art de Vivre“ unutar užurbanog grada. „Kada otvorite vrata Bugatti automobila i sednete unutra, odmah znate da je veoma poseban, nešto zaista neuporedivo“, rekao je Muhamed Bingati, izvršni direktor Binghati kompanije. „Samo nekolicina odabranih će imati priliku da ovo iskusi, a sa Bugatti Residences, želeli smo da ovaj osećaj pretočimo u izuzetno ekskluzivno utočište u srcu metropole. Rezidencije Bugatti biće predstavljene 24. maja na događaju u Coca-Cola Areni u Dubaiju.

Luxury Experience