Abu Dabi dobija ogromno „prirodno ostrvo“ vredno 3,5 milijardi dolara

Opisano kao „prirodno, sirovo i netaknuto“, već postojeće ostrvo nalazi se 20 minuta od obala kopna Abu Dabija.

Osnivač kompanije Emaara, Mohamed Alabar nakon što je Dubaiju dao krunu odnosno neverovatnu slavu izgradnjom najviše zgrade Burdž Kalifa, spreman je za novi projekat pod nazivom „Ramhan Island“ na obali Abu Dabija.

Ostrvo Ramhan vredno 3,5 milijardi dolara će oduševiti posetioce sa 1.800 vila na plaži, 1.000 rezidencija, hotelom i zadivljujućom marinom. Emaar kompanija je izgradila mnoštvo stambenih i poslovnih objekata, tržnih centara i drugih maloprodajnih objekata i još uvek smatraju ostrvo Ramhan nečim izuzetnim.

„Retka je stvar živeti na prirodnom ostrvu, zajedno sa plažom – sve je zaista dar prirode, uključujući delfine, kornjače i ptice. Ovo je kvalitet života kakav nikada ranije nije viđen, i to je ono što ćemo mi pružiti – imao sam sreće da radim na nekim jedinstvenim projektima tokom godina, ali ovo je nešto zaista posebno“, rekao je osnivač Emaara.

Novo ostrvo vredno 3,5 milijardi dolara biće razvijeno kroz privatnu razvojnu kompaniju Eagle Hills. Dvadeset minuta od obala kopna Abu Dabija, vrhunske vile će ponuditi osam različitih dizajna u veličinama od 286 do 754 kvadratnih metara.

Bez zvaničnog datuma, tim se nada da bi vile trebalo da budu spremne za useljenje u roku od tri godine.

Luxury Experience