Zavirite u dvospratni Gucci butik u Njujorku

Gucci je najavio otvaranje svog najnovijeg butika na dva sprata u njujorškom okrugu Meatpacking.

Prostor od 900 kvadratnih metara nudi luksuzni izbor muških i ženskih torbi, cipela i odeće, kao i poseban prostor za Gucci Beauty.

Na prvom spratu kupci mogu pronaći Gucci Beauty, koji uključuje raznovrsnu ponudu proizvoda za usne, lice i oči, kao i mirise za muškarce i žene. Na drugom spratu se nalazi odeća, zajedno sa privatnim prostorom za sastanke.

Dizajn prodavnice inspirisan je gradovima koji su ključni za nasleđe brenda Gucci: Njujork i Florida. Estetika 70-ih je oživljena kroz pastelnu paletu boja, sa nijansama zelene, plave i ružičaste koje se pojavljuju u celoj prodavnici. Vintage nameštaj uključujući restaurirane komade i površine od ogledala dalje odaju počast deceniji.

Reflektujući stubovi i ofarbani cementni pod daju priznanje klasičnoj firentinskoj estetici mermera i italijanskoj arhitekturi, dok metalni mrežasti plafoni ukazuju na industrijske korene okruga Meatpacking. Jedna od najznačajnijih karakteristika dizajna su tapete u nijansi žada na zidovima, direktna počast eri 70-ih. Kabine su napravljene od recikliranih arhivskih tkanina iz prošlih Gucci kolekcija, dodajući jedinstvene i održive karakteristike prodavnici.

Pored ponude luksuzne robe, prodavnica će takođe služiti kao dom za Vault Gucci Continuum. Program poziva umetnike i dizajnere da prenamene prošle Gucci komade i gotove tkanine i koriste ih u svojim budućim dizajnima. Ovo dodaje uzbudljiv i inovativan element prodavnici, pokazujući posvećenost brenda održivosti i umetničkoj saradnji.

Butik Gucci Meatpacking je dobrodošao dodatak živopisnoj oblasti i nezaobilazna poseta za svakog ljubitelja luksuzne mode. Prodavnica nudi jedinstven spoj prošlosti i sadašnjosti, odajući počast Gucci nasleđu, a istovremeno uključuje inovativne i održive karakteristike dizajna.

Luxury Experience