Šarmantni Louis Vuitton jesenji noviteti

Ove jesenje sezone, Louis Vuitton je odlučio da proširi svoju ikoničnu Monogram Empreinte kolekciju, uz pomoć dve nove dvotonske verzije najpopularnijih torbi brenda…

Noviteti u Empreinte kolekciji dodaju opčinjavajući dvobojni izgled stilskim kombinacijama nijansi i dezena. Trendi modeli, kao što us Montaigne, Pochette, Felicie, NeoNoe i Onthego, ponuđeni su u crnim i tourtrelle tonovima, a akcentovani su krem obojenim Monogram motivom.

Onthego MM sa lakoćom odnosi pobedu kao jedna od naših omiljenih sa potpisom čuvene modne kuće – u pitanju je svestrana tote tašna srednjih dimenzija, sa dva seta ručki, koja je savršena za skoro svaku priliku. Dizajnirana od mekane kože, ona ima prostranu unutrašnjost, pa tako u nju možete smestiti laptop i brojne druge potrepštine vezane za posao.

Još jedan fantastični izbor svakako je NeoNoe MM, sa odvažnim LV inicijalima i predivnim Monogram cvetovima. Torba je ekstremno praktična, jer je možete nositi preko ramena ili dijagonalno preko tela. Njena unutrašnjost je takođe prostrana, a sadrži i džep sa rajsferšlusom, u kom će sve vaše dragocenosti biti bezbedne.

Pochette Felicie je najmanja torba u novoj kolekciji, a kreirana je u pismo stilu, dok je dekorisana Monogram dezenom u krem boji. Napravljena od Tourterelle sive kože, ova lepotica ima dva unutrašnja džepa koji se mogu skinuti, a može se nositi kao clutch ili preko ramena, zahvaljujući delikatnom zlatnom lancu.