Renovirani Tiffany & Co. butik u Tokiju je u punom cvatu zahvaljujući Dejmijenu Herstu

Može li iko proći pored prodavnice Tiffany & Co. a da je ne pogleda? Ono što je već privuklo pažnju, postalo je još privlačnije sa dodirom Dejmijena Hersta.

Renovirana vodeća prodavnica u Tokiju postala je mega-platno za engleskog slikara i konceptualnog umetnika. Butik luksuznog giganta Tiffany & Co. Ginza sada predstavlja najlepšu „cvetajuću građevinu“ u ovoj oblasti, zajedno sa očaravajućom paletom ružičastih, belih, zelenih i crvenih „latica“.

Dizajnirana od strane Kengo Kuma & Associates studija 1996, prostire se na tri sprata na površini od 580 m2.

Eksterijer očaravajućeg zdanja čine 292 aluminijumske staklene ploče nalik saću, na koje je umetnost primenjena pojedinačno. Herst je sam transformisao prvobitno zemljanu i tamniju paletu u onu koja nesumnjivo oživljava strukturu. Slične kreacije proslavljenog umetnika nalaze se u enterijeru.

Trgovačka četvrt Ginza je prepuna zapanjujućih luksuznih prodavnica. Ne možete a da ne primetite kreativnost prepoznatljive vodeće prodavnice Louis Vuitton koja je otvorena 2021. Zgrada sa četiri sprata je vizija koja se može pohvaliti sjajnom spoljašnjom staklenom površinom koja imitira talase vode sa prelivajućim odsjajima. Nova prodavnica Tiffany & Co. će bez sumnje ovu luksuznu četvt učiniti još luksuznijom.

Luxury Experience