Proslava magičnih trenutaka zime u novoj Dior pop-up prodavnici u Kini

Po prvi put, francuski luksuzni brend izgradio je butik tehnikom skulpture od leda...

Dior je promenio način na koji smo do sada videli luksuznu kupovinu. Pre nekoliko dana, brend je predstavio pop-up prodavnicu za svoju novu ski kolekciju, koja je minijatura, u potpunosti napravljena od leda, vodećeg butika Avenue Montaigne u luksuznom hotelu Lake Songhua Seibu Prince u Jinlingu.

Kompletna ski kolekcija Dior za oba pola izložena je u holu hotela Lake Songhua Seibu Prince. Ovo je prvi put da je pariska modna kuća napravila pop up butik od nule koristeći tehniku vajanja od leda. Ovo je tradicionalna praksa u nekim delovima severne Kine tokom zime. Drugim rečima, oni grade minijaturne znamenitosti iz celog sveta od leda i ukrašavaju ih šarenim osvetljenjem kako bi poboljšali svoje proslave tokom sezone lunarne Nove godine.

Ženska kolekcija DiorAlps sastoji se od skijaških odela, jakni i pantalona u skladu sa tim, sve je ukrašenih ikoničnim pied de poule, ali i Diorstar, Mizza ili Dior Oblique motivima. Ove simbolične reference na otiske kuće takođe se nalaze na kultnim Dior Book Tote torbama, čizmama i sezonskim aksesoarima kao što su šeširi, šalovi, naočare za sunce i maske za skijanje.

Za muškarce, Kim Džons nastavlja „otvoreni dijalog“ započet sa švedskim brendom POC, kreirajući zaštitnu skijašku opremu koja kombinuje tehničku inovaciju i moderan dizajn. Vizija koja je takođe izražena kroz odeću kreiranu sa Descente – japanskim specijalistom za sportsku odeću – i novi snoubord sa ultra modernom grafikom, rezultat je nove kreativne saradnje sa AK Ski.

U novoj impresivnoj pop-up prodavnici naći ćete Dior kafe, koji posetioce dočekuje u podnožju padina, dok svake večeri svetli veličanstvena ledena skulptura - sa ikoničnim logom kuće.

Posetioci će moći da posete butik do 28. februara i da se dive zimskoj palati nalik na „Frozen“ sa prepoznatljivim artiklima brenda - kao što su Bar jakna, Lady D torba i parfem Miss Dior - izloženi u formi ledenih skulptura.

Preko puta ledenog objekta postavljen je ljupki kafić, gde se za goste služe Dior topla čokolada, kolačići i makaronsi!

Luxury Experience