Louis Vuitton otvara svoju prvu prodavnicu za muškarce na Beverli Hilsu

Louis Vuitton donosi dugu na Beverli Hils.

Francuska luksuzna modna kuća je u subotu otvorila svoju prvu samostalnu prodavnicu u Kaliforniji. Maloprodajna prodavnica u kojoj će se prodavati samo muška odeća nalaziće se na Rodeo Drajvu, adresi koju će ljubitelji luksuza sigurno prepoznati.

Ali, prostor ne izgleda uobičajeno. Unutra ćete pronaći kaleidoskop boja. Centralno pozicionirana na prvom spratu je živopisna žuta skulptura “Giant Man” koja prikazuje Otavu Kvami u stoju na rukama. Takođe na prvom spratu je razigrani, moderni nameštaj i brojna značajna umetnička dela, uključujući trodimenzionalnu akrilnu sliku umetnice Marise Fereire. Veliko, zakrivljeno stepenište vodi do mezanina drugog sprata. Ovde je VIP soba opremljena stolom za stoni fudbal i posebno naručenim muralima Aleksa Probe.

Roba dostupna u butiku će se sastojati od odabranih komada iz kolekcije jesen/zima 2022, koju je dizajnirao pokojni Virdžil Ablo. Ablo je postao umetnički direktor brenda 2018. godine i bio je na toj poziciji skoro četiri godine do prerane smrti prošlog novembra.

Pored toga, prodavnica će takođe nuditi kožnu galanteriju, obuću, satove, konfekcijsku odeću, dodatke i kolekcionarske predmete. Ako želite da dodate lični pečat, u ponudi će biti usluga personalizovanja na licu mesta.

Ovo će biti osma lokacija kompanije u SAD posvećena isključivo muškoj odeći. Sam izlog je u potpunosti renoviran — prostor je ranije zauzimala kuća Bijan, koja se često naziva „najskupljom radnjom na svetu“.

Danas je eksterijer ponovo osmišljen, o čemu govori Epi koža sa potpisom brenda Louis Vuitton. Teksturirani paneli i veliki prozori daju fasadi elegantan, ali klasičan izgled.

Luxury Experience