Kad kažemo čizme - mislimo Fendi!

Iako do pre samo nekoliko dana možda nismo ni bili svesni da je jesen i kalendarski stigla u naš deo sveta, prvi kišni dani i jutra obeležena maglom su nas na to podsetili...

Jesen je neminovno tu i ne možemo joj pobeći, osim ukoliko poput ptica ne odletimo u neke južnije i toplije krajeve. Ipak, uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa korona virusom, pitanje je da li čelična krila naših aviona mogu da nas odvedu do tamo gde sunce uvek sija, gde talasi nežno zapljuskuju peščane plaže i gde nam je jedina briga da li ćemo svoj dan provesti u okeanu ili bazenu.

Ukoliko vam jesen ne smeta – a verujte nam ima i takvih ljudi – onda sigurno znate da ona pored kiše, magle i reskog jutarnjeg vazduha sa sobom donosi i najbolje modne trendove. Proteklih nekoliko nedelja, bili smo u prilici da otkrijemo šta nam za iduću godinu pripremaju slavni brendovi čiji su modeli defilovali modnim pistama u Parizu, Milanu i Londonu, dok su nam sasvim dovoljno pažnje ukrali i stilovi ulične mode viđeni na influenserkama.

Spektakularne čizme, jesenji mantili i sasvim drugačija vizija stila, bili su prisutni u svakoj od prestonica mode. Kada se radi o čizmama, jedan brend nas uvek oduševljava – Fendi. Pre zvaničnog početka jesen/zima sezone, slavni brend predstavio je duboke čizme sa visokim potpeticama, koje su na sebi ponele slavni logo dezen u crnoj i braon boji.

Dolazeći sa dizajnom koji je inspirisan sportskom modom, čizme su dobile kožno gornjište, kompletirano čičak trakama. Potpetica je dobila reljefni, teksturni dizajn koji finišira ovaj model, zajedno sa futurističkim gumenim logoom koji je prikačen za gornji deo čizme.

Ukoliko ste ove sezone planirali da dodate jedan statement komad svojoj modnoj rotaciji, znajte da se ove čizme mogu kupiti po ceni od 1.150 dolara.