Novi Hermes butik je oličenje pariske elegancije

Dobrodošli u novo modno kraljevstvo!

25 godina nakon što je prvi put otvoren u South Coast Plaza, Hermes je debitovao u dugo očekivanom novom butiku. Kao jedna od najvećih lokacija na zapadnoj obali za luksuznu francusku modnu kuću, prodavnica od 710 kvadratnih metara predstavlja potpuniju viziju kolekcija kuće i odražava pejzaž i način života južne Kalifornije.

Nova modna destinacija poziva ljubitelje luksuza da pobegnu u okruženje koje budi sva naša čula!

Glavni ulaz - jedan od tri - ima impresivan mural od gradijentne gline i tonova terakote povezanih sa unutrašnjom paletom boja prodavnice. Iz unutrašnjosti South Coast Plaze, gosti mogu pristupiti butiku kroz dva ulaza - po jedan na svakom kraju u obliku slova U. Fasada od valovitog stakla uokvirena drvenim pregradama stvara efekat svetlosti i senke. Nasuprot ulazu, teraco pod je napravljen od bisera i crvenog mermera sa kamenim mozaikom koji prikazuje kultni dizajn Hermes Faubourg. Novi butik kombinuje boje i "teksture" okeana, peska, neba i planina sa francuskim duhom kuće koji se u potpunosti odražava na prvom nivou u krilu Nordstrom kultne South Coast Plaza.

Pariski arhitektonski studio RDAI uspeo je da stvori okruženje koje se „klanja“ modernizmu, pošto se prvo oslanjao na prirodne materijale kako bi obezbedio savršeno harmoničan krajnji rezultat. Obline, impresivna podna  svetla i posebne konstrukcije u kojima se nalaze luksuzne kreacije kuće podstiču interesovanje posetilaca i svakog ljubitelja mode na prvi pogled.

Povezanost elemenata prirode sa prefinjenim dizajnom ostvarena je zahvaljujući snažnom prisustvu umetničkih dela, među kojima se ističu dela umetnika Filipa Žardima, Suzel Kaspar i Marion Dabije Klark. Dizajnerski „jezik“ Hermes se primećuje gde god pogledate. Odeljenje ostavlja poseban utisak sa unikatnim torbama-zaštitnim znakom kuće koje izgledaju kao eksponati zahvaljujući specijalnim drvenim konstrukcijama na kojima su postavljene.

Pored ženskih kolekcija u butiku se mogu naći i linije muške odeće, kao i predmeti za domaćinstvo, parfemi i kozmetički proizvodi. Ceo doživljaj gostiju pretvara se u holistički užitak zahvaljujući VIP salonima, gde se kupci mogu opustiti. U isto vreme, tu je i bar koji je već uspeo da se istakne po neviđenom gostoprimstvu.

Novi butik brenda Hermes je zaista raj za svakog zaljubljenika u modu, koji kombinuje majstorstvo kuće sa vrhunskim dizajnom!

Luxury Experience