Gucci zvanično lansira svoju kolekciju u saradnji sa The North Face

Sadržeći sve – od perjanih jakni, do ko-brendiranih čizama, šatora i vreća za spavanje…

Prateći početni tizer predstavljen pre nekoliko meseci, Gucci je konačno predstavio svoju dugoočekivanu saradnju sa brendom The North Face. Njihov najnoviji asortiman pokriva sve – od ready-to-wear komada i obuće, do obavezne opreme za planinare, kao što su šatori i vreće za spavanje, uz nezaobilazni Gucci potpis i estetiku.

Inspirisani idejama istraživanja i samo-otkrića, Gucci je upotrebio TNG dizajne iz sedamdesetih, spajajući sopstvene prepoznatljive kreacije sa tehničkim strukturama The Nort Face komadima. Sadržeći odvažne komade, kao što su perjane jakne sa guščjim perjem i bomber modeli u cvetnim iteracijama i monogram dezenu, majice sa logoima, dukserice i mnogo toga drugog, ovaj asortiman je definitivo zabavan.

Pored ko-brendiranih komada, par čizama za planinarenje se može videti u kampanji, a one su dostupne u braon, crnoj i krem boji. Sa Goodyear đonom i debelim pertlama, klasične čizme su finiširane TNF x Gucci logoom. Prtljag je takođe deo ove kolekcije, a kreiran je od reciklabilnog ECONYL materijala, u osam novih grafika. Takođe, tu je u Gucci Jackie tašna.

U galeriji iznad teksta možete videti čitavu kolekciju, dok su svi komadi već sada dostupni za kupovinu.