Nova Gucci Apres-Ski linija donosi jarke boje na padine

Gucci je nedavno lansirao svoju novu Apres-Ski kolekciju koja spaja odeću za slobodno vreme inspirisanu planinama sa svojim dizajnerskim kodovima.

Kolekcija uključuje komplete inspirisane skijanjem, ažurirane Gucci torbe, čizme, ski maske i druge modne dodatke koji su vam potrebni na skijalištu. U novoj liniji takođe ćete pronaći kobrendirane Adidas x Gucci odabrane modele koji deluju kao alternativa za hladno vreme njihovom zajedničkom izdanju u junu. Italijanski proizvođač luksuznih prtljaga FPM Milano se takođe udružio sa Gucci brendom kako bi kreirao set aluminijumskih kofera.

Nova Apres-Ski kolekcija je dizajnirana da prikaže Gucci lifestyle viziju usmerenu na putovanja. Izvanredna skijaška odeća iz ovog izdanja uključuje pufer jakne, postavljene pantalone i pletene bomber jakne, a da biste zaštitili oči od reflektujućeg belog snega, postoji mnogo retro maski i naočara za sunce sa okruglim okvirom i staklima u zabavnim bojama.

Za istraživanje pejzaža prekrivenih snegom, u kolekciji su predstavljene nove čizme sa đonom koje su napravljene od Gucci „GG platna“ i crne gume. Čizme se isporučuju u dve boje uključujući plavu i sivu, kao i klasične boje kao što su crna i braon. Čizme imaju detalje od kanapa koji zadržava toplotu i sprečava da sneg pokvasi vaša stopala. Redizajnirane patike Adidas x Gucci Gazelle kompletiraju kolekciju obuće i sada su dostupne u dve boje koje se mogu pohvaliti Gucci ispreplitanim monogramom i Adidas potpisom sa tri pruge.

Šareni asortiman Apres-Ski kolekcije je predstavljen u reklamnoj kampanji koja je snimljena od strane fotografa rođenog u Torontu, Marka Peckmeziana. Ne možemo obećati da ćete izgledati tako šik kao modeli na slikama, ali ćete sigurno ostati moderni i zdravi, na stazama i van njih.

Gucci Apres-Ski je sada dostupna u buticima i na sajtu brenda po cenama u rasponu od 380 do 4.100 dolara.  

Luxury Experience