Zoi Kravic, Džou Dongju i Edi Redmejn u OMEGA Aqua Terra Shades kampanji

OMEGA je pozvala tri međunarodne zvezde koje su ujedno i ambasadori brenda povodom lansiranja nove kolekcije brenda Aqua Terra Shades.

Američka glumica, pevačica, rediteljka i manekenka Zoi Kravic, kineska glumica Džou Dongju i engleski glumac Edi Redmejn pojavljuju se u kreativnoj kampanji koja ističe nove dizajne časovnika sa izobiljem kolorita.

Najnovija kampanja brenda Omega “Every Shade of You” slavi jedinstvenu ličnost svakog nosioca koji pokazuje svoj individualni izgled kroz sopstveni izbor boja. Bilo da se radi o živahnosti Shell Pink ili opuštenoj hladnoći Sandstone, ova kolekcija je pri ruci da odgovara svakom raspoloženju.

Kampanja sadrži niz smelih vizuelnih prikaza i filmskih snimaka, koji otkrivaju sve strane karaktera svakog ambasadora.

Zoi Kravic se pridružila porodici OMEGA 2022. Ona je glumila u seriji “Divergent”, filmu “Fantastic Beasts” kao i u hit HBO seriji “Big Little Lies” za koju je nominovana za nagradu Screen Actors Guild Award. Takođe je igrala Cat Woman u filmu “The Batman”.

Džou Dongju se takođe pridružila OMEGA brendu 2022. Ona je najmlađa glumica koja je dobila tri najznačajnija priznanja u istoriji kineskog filma. Njena lista nagrada uključuje najbolju glumicu na 53. dodeli Golden Horse Awards za “Soul Mate”, najbolju glumicu za “Better Days” na 39. dodeli filmskih nagrada u Hong Kongu i 33. dodeli nagrada Golden Rooster.

Edi Redmejn je dugogodišnji ambasador OMEGA brenda koji se pridružio kompaniji 2015. Glumio je u filmu “The Theory of Everything” koji je nagrađen Oskarom, kao i u priznatim filmovima kao što su “Fantastic Beasts”, “The Trial of the Chicago 7”, “Les Misérables”, “The Danish Girl” i “The Good Nurse”.

„Edi, Zoi i Džo su savršene zvezde za ovu kampanju. Njihov kreativni duh, prilagodljivi talenti i raznovrstan životni stil odlično se uklapaju u ovu svestranu kolekciju. Nadamo se da će to inspirisati kupce da zaista razmisle o bojama koje bi voleli da nose“, rekao je Rejnald Ašlimen, predsednik i izvršni direktor OMEGA kompanije.

Kolekcija luksuznih satova „Aqua Terra Shades“ nudi modele sa brojčanicima u nizu boja. Ponuđeni u veličinama od 34 mm ili 38 mm, časovnici kupcima pružaju obilje izbora koji odgovaraju njihovom stilu, sa pastelnim nijansama kao što su Atlantic Blue, Bay Green ili Terracotta.

Luxury Experience