Savršeni Harry Winston noviteti

Kada se ekspertiza američkog juvelira susretne sa tradicijom švajcarskog časovničarstva, krajnji rezultat je čista magija…

Upravo to možemo videti u neverovatnom Ocean Biretrograde časovniku koji potiče iz Harry Winston The Ocean Collection linija. Swatch grupa je pažljivo odala počast legatu Harija Vinstona, dekorišući većinu ženskih i nekoliko muških modela dijamantima, što se može videti u novitetima Ocean Biretrograde Automatic 36 mm kolekcije, a ovaj lepotan kreiran od roze zlata, dobio je 35 besprekornih dragulja.

Modeli kreirani od 18karatnog belog i roze zlata, upareni su sa sedefastim aligator kaišima ili zlatnim narukvicama sa ili bez dijamanata. Dijamanti definitivno izgledaju najbolje kada se kombinuju sa glamurom, a novi crni i beli modeli su posebno dramatični dodaci Ocean Biretrograde kolekciji.

Crno lakirana verzija kreirana od 18-karatnog zlata, koja je optočena dijamantima, unosi lepotu i privlačnost finog juvelirstva u svet časovničarstva, uz pomoć 199 dijamanata, sedefa i crnog laka.

Brojčanici izgledaju veličanstveno sa belim sedefom, pravougaonim indeksima i prikazom datuma. Oni su dodatno akcentovani satima i minutima, datumom, retrogradnim sekundama i danima. Pored glamurozne estetike, noviteti dolaze sa automatskim navijanjem, frekvencijom od 28.800 vph i rezervom energije u trajanju od 65 sati.