Sat Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up je pametan, živahan i dolazi sa prilagođenim operativnim sistemom

Louis Vuitton predstavlja novi sat koji je elegantan, tehnički napredan i šik izgleda - Tambour Horizon Light Up.

Kružni ekran od 1,2 inča napravljen je od safirnog stakla koje radi sa prilagođenim operativnim sistemom koji prvenstveno reaguje na metod prevlačenja. Sat je bukvalno duga na vašim ručnim zglobovima, kao i kod svakog obaveštenja, njegova 24 LED svetla ugrađena ispod prstena sa monogramom svetle sa upečatljivim svetlećim vizuelnim prikazima na ručnom zglobu korisnika.

Sa satom Tambour Horizon Light up, Louis Vuitton je odlučio da napusti Wear OS, sistem pametnih satova koji je napravio Google. Tambour Horizon Light Up ima osam ugrađenih konfiguracija brojčanika koje možete izabrati, kao što je prugasta animacija, još jedna sa Vivijen, očaravajućom maskotom modne kuće i tako dalje. Korisnici mogu da prilagode sat da dodaju svoje inicijale i u nijansama i fontovima po svom ukusu.

Sistem prevlačenja omogućava korisnicima da se lako kreću kroz nekoliko aplikacija i opcija. Otvarate karticu „moj dan“ prevlačenjem udesno, koja pokriva dnevni red, broj koraka i broj otkucaja srca. Prevlačenjem nadole će se otkriti obaveštenja. Da biste pristupili kontrolnoj tabli na satu, potrebno je da prevučete nagore. Sat takođe uključuje kartice poput „moje putovanje“, koje će upravljati vašim planovima putovanja, kao i 30 Louis Vuittonovih stručno kuriranih gradskih vodiča.

Tambour Horizon Light It Up je dostupan na sajtu brenda Louis Vuitton i u maloprodajnim objektima. Model od poliranog čelika se prodaje za 3.300 dolara, a moderniji mat crni i braon modeli za 3.600 dolara.