Richard Mille lansira svoj novitet namenjen ljubiteljima trkanja

Kada se radi o visoko-kompleksnim časovnicima koji su otelotvorenje luksuznih materijala i dizajna, majstori brenda Richard Mille su deset koraka ispred svih drugih…

Sada, oni su ponovo u centru naše pažnje, želeći da oduševe čitav svet svojim novim modelom, koji poseduje laganu konstrukciju, koja spaja premijum materijale i arhitektonske elemente. Ovaj slavni brend sada nam sa ponosom predstavlja novi RM 21-02 Manual Winding Tourbillon Aerodyne, kao savršeni prikaz najviših granica časovničarstva u svakom smislu.

Tonneau oblik kućišta RM 21-02 modela napravljen je od mešavine Quartz TPT, Carbon TPT i titanijuma, a dobio je veličanstvenu narandžasto-zelenu šemu boja. Delimično skeletonizovana konfiguracija brojčanika daje nam bolji uvid u unutrašnjost časovnika, dok rezerva energije i indicator obrtaja privlače našu pažnju, pored očiglednih funkcija koje prikazuju tačno vreme. Budući da je ovo istinska trkačka mašina za vaš ručni zglob, njen Caliber RM21-01 turbijonski mehanizam sasvim je vidljiv kroz poleđinu časovnika kreiranu od safirnog kristala.

Spoljni deo poleđine kućišta sadrži gravure koje nam govore da je ovo ekstremno limitirano izdanje, odnosno da će samo 50 ovakvih modela biti proizvedeno. Richard Mille brend dositže ultimativni sportski osećaj dodajući crni gumeni kaiš koji se lako može zameniti dodatnim opcijama u boji. Iako cena ovog modela još uvek nije zvanično objavljena, verujemo da će biti jedan od najpoželjnijih luksuznih časovnika godine.

Luxury Experience