Poklon koji će ONA pamtiti celoga života

U glavi vam se sigurno motaju razne ideje kada je u pitanju odabir novogodišnjeg poklona za vašu lepšu polovinu…

Nažalost, nikako ne uspevate da osmislite nešto za šta smatrate da bi je oduševilo i oborilo s nogu. Ne olakšava ni činjenica da je Nova godina sve bliže, i dok trepnete doćiće trenutak kada će vaša devojka ispod jelke potražiti poklon koji ste joj namenili.

Da ne biste više bili u nedoumici, ručni sat je pun pogodak! Vaša omiljena dama biće prezadovoljna. Jedno je sigurno – kad god pogleda u sat, pomisliće na vas!

Vreme je da odaberete i odgovarajući model, u skladu sa karakterom, stilom i navikama. Procenite sami:

Model sata za svaki dan

Da bi se uklopio uz svakodnevni stil vaše devojke, nećete pogrešiti ukoliko se opredelite za neki od TAG Heuer Formula 1 satova. Obzirom da se u ponudi nalazi više kolorita, sigurno znate koja je omiljena boja vaše devojke, koja će upotpuniti njen stajling i dokazati joj da je slušate i da se trudite da joj ispunite svaku želju.

Aksesoar kao glavni detalj

Devojke obožavaju aksesoare! Posebno kada se pripremaju za neku romantičnu večeru ili izlazak sa drugaricama. Ništa ne može ulepšati stajling poput aksesoara, a ponekad je za celu odevnu kombinaciju dovoljan samo jedan neverovatan model sata. Zato odaberite TAG Heuer Connected Modular 45 sat, koji će uz malu crnu haljinu i elegantne visoke potpetice formirati neodoljivu kombinaciju.

Klasična crna je neprolazna

Crna boja je zaista vanvremenska, i apsolutno će uvek biti u modi. Ukoliko niste sigurni koji model sata biste odabrali za svoju lepšu polovinu, TAG Heuer Carrera je nepogrešiv. Ovaj model će se odlično uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju vaše devojke, bez obzira da li planira da ga nosi u večernjim izlascima ili prilikom svakodnevnih aktivnosti.

Ručni sat po meri poslovne žene

Ukoliko je vaša dama sinonim za uspešnu ženu koja juri karijeru, onda joj poklonite TAG Heuer Aquaracer Calibre 9 sat. Ovaj model će savršeno upotpuniti njen poslovni stil, i postaće njen glavni partner za sve poslovne prilike.

Ne brinite, nećete pogrešiti, jer Tag Heuer satovi su neodoljivi. Ako ništa drugo, kad god ga bude nosila na ruci, misliće na vas…