Otvoren prestižni sajam satova u Ženevi

Međunarodni salon visokog časovničarstva SIHH 2017 održava se po 27. put u Ženevi.

TAG Heuer predstavlja svoju novu kolekciju za 2017. godinu na sajmu satova u Ženevi, koji se održava od 16.-20. januara na obalama Leman jezera.

S obzirom na to da je reč o svetski prestižnom sajmu SIHH, događaju koji će obeležiti celu industriju satova, sve oči javnosti uprte su u novitete koje industrija satova priprema.

Ručni satovi koji privuku najviše pažnje, obeležiće  mesece koji su pred nama i na najbolji mogući način zaintrigirati ljubitelje satova.

Po prvi put u istoriji TAG Heuer predstavlja svoje primerke satova putem izložbe otvorene za javnost, kako bi i šira publika mogla videti novitete.

S obzirom na to da sajam ne traje dugo, malo je vremena ostalo za uvid u nove modele satova. TAG Heuer izložbeno mesto na 27. po redu sajmu visokog časovničarstva u Ženevi, otvoreno je za javnost od ponedeljka do petka od 8 ujutro do 20 sati uveče. 

Požurite do usidrenog broda ispred palate Beau-Rivage,kako biste videli šta je to što nas očekuje u ovoj godini u svetu vrhunskog časovničarstva.