Louis Vuitton predstavlja Tambour Street Diver Chronograph 2023

Više od 20 godina, sat Tambour je u srcu Louis Vuitton časovničarskog puta. Sada već kultni model je istražio sve puteve kreativnosti.

Najnovija Tambour iteracija Louis Vuitton brenda je vodootporna do 100 metara i dolazi sa funkcijom hronografa, što je novost za liniju Tambourine. 2021. godine, Tambour se vratio na teritoriju već istraženu u istorijskim kolekcijama Louis Vuitton tako što se pojavio kao elegantan ronilački sat po imenu Tambour Street Diver. Ovaj sat, prožet smelim duhom modne kuće, nagrađen je nagradom Grand Prix d’Horlogerie de Genève.

Tambour Street Diver hronograf je prirodna evolucija poznatog prethodnika iz 2021. Ne samo da vam hronograf omogućava da merite kratko vreme tokom takmičenja ili dok praktikujete slobodnu aktivnost, već ima i vizuelno upečatljiv dizajn po kojem je poznat od svog stvaranja. Tambour Street Diver Chronograph stvara snažnu vezu između skulpturalnog oblika kućišta Tambour, smelih boja i performansi vrhunskog sportskog sata. Dodatak funkcije hronografa obezbeđen je mehanizmom sa samonavijanjem, što je navelo Louis Vuitton da usvoji novu arhitekturu uz zadržavanje originalnog elegantnog dizajna i savršene čitljivosti.

Sa prečnikom od 46 mm, Tambour Street Diver Chronograph nudi asertivnu figuru na zglobu, a takođe ima tipičan oblik kućišta Tambour, sa bazom većom od otvora na brojčaniku, naglašavajući savršene proporcije sata. Dostupan je u peskarenom čeliku sa plavim ili crnim PVD tretmanom, sa uglačanim čeličnim ili odgovarajućim crnim okvirom. Sa svojom sportskom dušom, ovaj sat je pre svega trenutno prepoznatljiv Tambour.

Luxury Experience